21. november 2017
Politidirektør Bitte Dyrberg fra Midt- og Vestsjællands Politi kan glæde sig over et fald i antallet af anmeldser af straffelovsovertrædelser i Kalundborg Kommune. Foto: Mie Neel
Politidirektør Bitte Dyrberg fra Midt- og Vestsjællands Politi kan glæde sig over et fald i antallet af anmeldser af straffelovsovertrædelser i Kalundborg Kommune. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kraftigt fald i anmeldt kriminalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kraftigt fald i anmeldt kriminalitet
Kalundborg - 23. oktober 2017 kl. 12:59
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I tredje kvartal af 2008 blev der anmeldt 1.025 straffelovsovertrædelser i Kalundborg Kommune. I tredje kvartal af 2017 - ti år senere - var antallet af anmeldelser 515, hvilket svarer til et fald på 49,7 procent, viser tal fra Danmarks Statistik.

Procentvis er faldet det største blandt samtlige kommuner på Sjælland - både dem i Region Sjælland og i Region Hovedstaden. På landsplan placerer det Kalundborg som den kommune, der har oplevet det sjettestørste fald i anmeldelser. I top ligger Norddjurs Kommune på Fyn med et fald på 58,6 procent.

Udviklingen er en, man ser på landsplan, men med store regionale forskelle. Især i Region Hovedstaden er faldet ikke så markant, og i flere kommuner i regionen er tallet steget.

Måler man tallene i Kalundborg op mod tallene i de omkringliggende kommuner er forskellen også markant. Holbæk er med et fald på 37,6 procent tættest på Kalundborg. Men i Slagelse (28,4), Odsherred (10,8) og Sorø (6) er det procentvise fald markant lavere end i Kalundborg.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk