27. maj 2019
Fra venstre er det trekløveret fra Meny - Michael Rasmussen, købmand Peter Egebæk samt slagtermester Jonas Kristensen. På højre fløj er det Morten Nystrup, der har taget det initiativ, som i endnu højere grad vil kunne samle en masse mennesker, når der skal byfestes i uge 30. Og det kommer til at ske lige på det område, hvor de står. Her kommer teltet op. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre er det trekløveret fra Meny - Michael Rasmussen, købmand Peter Egebæk samt slagtermester Jonas Kristensen. På højre fløj er det Morten Nystrup, der har taget det initiativ, som i endnu højere grad vil kunne samle en masse mennesker, når der skal byfestes i uge 30. Og det kommer til at ske lige på det område, hvor de står. Her kommer teltet op. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kontoret giver byfesten et kæmpe boost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontoret giver byfesten et kæmpe boost
Kalundborg - 07. februar 2019 kl. 20:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rammerne bliver langt større på Kontoret den 25., 26. og 27. juli - datoerne for årets Esbern Snares byfest i Kalundborg - så det bliver en torsdag, fredag og lørdag med fuld knald på musikken og festen i bymidten.

arrow Læs også: Byfestspisning på Postgården: Sømændene solgte billetter i lyn-tempo

Morten Nystrup står i spidsen for den massive satsning, som betyder, at der for alvor skal være fest i byen med store og populære bands, som altid trækker masser af mennesker.

Derudover har Morten Nystrup indgået et smarbejde med Meny, som kommer med et stort setup og laver mad på stedet, så gæsterne kan få noget godt at spise.

Morten Nystrup har lejet en del af de parkeringspladser, der ligger i forlængelse af hans overdækkede bar-område, og det betyder, at han kan udvide sit overdækkede areal fra 150 til godt 350 kvadratmeter.

Gasolin og Larsen-kopier
Musikprogrammet er på plads. Torsdag aften er det Diskotek Let's Go, der varmer op, inden Peter & De Andre Kopier spiller.

Peter & De Andre Kopier er et kopiband fra Aarhus, der siden 1995 professionelt har optrådt med Gasolin og Kim Larsen kopimusik på landets spillesteder og festivaler med ca. 100 koncerter om året. Bandet debuterede i 1993 på Café Huset i Haderslev, så i mere end 25 år har bandet spillet de sange, der er en del af mange danskeres fælles kulturarv.

- Det bliver også en torsdag, hvor vi skal sige velkomme tilbage til Karl Hermann's Trio, der har holdt pause i en række år. For nogle måneder siden annoncerede orkestret, at nu er de tilbage igen, så vi glæder os til at kunne præsenterer dem her på Kontoret, siger Morten Nystrup.

De største nogensinde
Fredag er det DJ Barnebarn, som varmer gæsterne op på Kontoret, og efterfølgende er det Sømændene, der tager over og sætter gang i løjerne på det stærkt udvidede Kontoret.

- Det er vist det største navn, der har været med til byfesten i Kalundborg, siger Morten Nystrup, som lover fest i teltet alle tre byfestdage.

De otte medlemmer af det meget populære band går i land i Kalundborg og spiller op til en rigtig sømandsfest ved at genoptage den klassiske vise- og swingtradition krydret med et vanvittigt show, stor musikalitet og masser af glimt i øjet.

Det er efterfølgende lokale Move Out, der afslutter nattens fest med masser af gode nye og ældre pop- og rock-covernumre.

U2 og Volbeat
Lørdag bliver gæsterne igen varmet op af DJ Barnebarn, inden det uhyre populære U2-kopiband Die Herren tager over. Siden 1991 har bandet turneret rundt i Danmark med deres medrivende sceneoptræden.

Det er Guitar Rebels, som afslutter lørdagens og dermed byfesten i Kalundborg 2019. Guitar Rebels er et Volbeat tribute band, der med forsanger Jimmy Thor i front optræder efter filosofien: »Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter«. Bandet har lokale rødder, da Martin Bidstrup spiller på trommer, og han er fra Kalundborg.

Det bliver stort
- Vi er glade for at være en del dette store setup, som Morten har lavet. Der er ingen tvivl om, at det bliver stort og godt, og det vil holde på mange folk i byen og trække mange andre til, siger købmand Peter Egebæk, Meny.

Meny-slagtermester Jonas Kristensen imødeser nogle meget travle dage, og det sker kun et par uger, før det går løs igen ved Kalundborg Rock'er.

- Men sådan er vi. Når vi får disse muligheder, så går vi all in for at vise hvad vi kan, og det vil vi også meget gerne gøre ved Esbern Snares byfesten, siger Jonas Kristensen.

arrow Billedserie fra byfest: Kandis på et propfyldt Kontoret
28. juli 2018 kl. 13:35 Opdateret: kl. 13:35

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk