7. maj 2021
Medlemmer af den nyvalgte bestyrelse for de konservative i Kalundborg Kommune ved det konstituerende møde i denne uge.  Privatfoto
Medlemmer af den nyvalgte bestyrelse for de konservative i Kalundborg Kommune ved det konstituerende møde i denne uge. Privatfoto
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative går styrket til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative går styrket til valg
Opdateret 06. februar 2020 kl. 20:39
Kalundborg - 06. februar 2020 kl. 19:21

- Bestyrelsen er allerede nu i gang med at finde kandidater til kommunevalget 2021, og vi kan godt røbe, at der er mange gode kræfter, der har sagt ja til at stille op for os konservative, siger den tidligere formand, Ole Lauritzen, som nu er medlemsansvarlig, på vegne af den nyvalgte bestyrelse.

Ole Lauritzen tilføjer:
- Vi er inde i en positiv udvikling, ikke kun i Folketinget, men også på den lokale bane.

Partiforeningen i Kalundborg fik, som bekendt på generalforsamlingen, ny formand, idet Frode C Lund har erstattet Peter Joensen.

Og ved det konstituerende bestyrelsesmøde kom bestyrelsen til at se ud som følger:

Formand Frode C Lund, næstformand Jesper Hansen, sekretær Anne-Grete Madsen, økonomiansvarlig Lars Nielsen, bestyrelsesmedlem Ulrik Pitzner Christiansen, bestyrelsesmedlem Helle Laursen Petersen, Ungkonservativ Victor Hvistendal, suppleant Ole Lauritzen, suppleant Niels Erik Christensen samt medlemsansvarlig, Ole Lauritzen.

Udover bestyrelsen deltager Kalundborgs folketingskandidat, Jesper W. Hansen - ikke at forveksle med Jesper Hansen - også i det lokalpolitiske arbejde.

- Vores politik appellerer til den brede befolkning, der vil landet og selvfølgelig Kalundborg det bedste. Derfor bliver og er vi klar med et valgprogram til gavn for Kalundborgs borgere, lyder det i en udtalelse fra bestyrelsen. Og udtalelsen fortsætter:

- Vi vil løbende informere nyt fra den konservative gruppe. Man er selvfølgelig velkommen til at komme med indput til bestyrelsen, der kan styrke partiets profil, gavne kommunen og som kan gavne den enkelte borger.

BR

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk