30. september 2020
Arkivfoto fra det gamle Discoteque Up Stairs på Møllebakken - Kalundborg Rock'er tryller stemningen frem i et stort telt i 2020. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Arkivfoto fra det gamle Discoteque Up Stairs på Møllebakken - Kalundborg Rock'er tryller stemningen frem i et stort telt i 2020. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt Møllebakke-diskotek genopstår på festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt Møllebakke-diskotek genopstår på festival
Kalundborg - 06. december 2019 kl. 10:05
Af Stefan Andreasen

Der er lagt op til fed nostalgi, når Kalundborg Rock'er lader det engang så populære Møllebakke-diskotek Up Stairs genopstå for en weekend som popup-diskotek i et telt på festivalpladsen i 2020.

- Teltet bliver indrettet som diskotek med masser af lys, stor spejlkugle og lækker bar.

- Der vil være forskellige DJ's, blandt andre nogle fra det gamle Discoteque Up Stairs på Møllebakken, som kommer og spiller op til dans i alle pauserne og i de sidste timer af festivalen med musik fra 1980'erne, 90'erne og op til i dag, fortæller Inge Johansen fra Kalundborg Rock'ers styregruppe.

Bag diskoteks-initiativet står tre tre personer fra Facebook-gruppen Discoteque Up Stairs - den tidligere restauratør Lars Wöhlk, Heidi Thygesen og Jeanette Wedberg, samt Johnny Elmelund og Thomas Gosch fra Kalundborg Rock'ers styregruppe.

- Vi håber at kunne samle nogle af de gamle medarbejdere fra Discoteque Up Stairs til at bemande drinks-baren og shake drinks som i de gode, gamle dage på Møllebakken. Også drinks-kortet vil bære præg af nostalgi, fortæller arrangørerne.

I 2012 holdt Lars Wöhlk, med succes, et lignende Diskotek Up Stairs popup-arrangement under Esbern Snares Festen i Kalundborg i et stort festtelt i Vænget.

Og ved juletid samme år var der Up Stairs-julefrokost på Café Bogart i Kalundborg.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk