7. april 2020
Kemp og Lauritzen lukker denne Kalundborg-afdeling på Sydhavnsvej 15 - og fortsætter med afdelingen på Svanevej 7 i Kalundborg. Foto: Anna Egeris Karstoft
Kemp og Lauritzen lukker denne Kalundborg-afdeling på Sydhavnsvej 15 - og fortsætter med afdelingen på Svanevej 7 i Kalundborg. Foto: Anna Egeris Karstoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kemp & Lauritzen lukker afdeling i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kemp & Lauritzen lukker afdeling i Kalundborg
Opdateret 27. februar 2020 kl. 11:16
Kalundborg - 27. februar 2020 kl. 10:59
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kilde oplyste torsdag formiddag Nordvestnyt om, at Kemp & Lauritzen lukker en afdeling i Kalundborg, nærmere bestemt afdelingen på Sydhavnsvej 15.

Det blev bekræftet af både en ledende medarbejder i virksomheden og af Karen Thure fra Kemp & Lauritzens kommunikationsafdeling kort inden avisens deadline.

Kemp & Lauritzen har også en afdeling i Kalundborg, som fortsætter, på Svanevej 7. Afdelingen på Sydhavnsvej, som lukker, beskæftigede sig med vvs- og smedearbejde, og vvs-opgaverne flyttes til afdelingen på Svanevej, som i forvejen beskæftiger sig med el og ventilation.

Antallet af medarbejdere, som er blevet opsagt i forbindelse med lukningen af Kalundborg-afdelingen, har det ikke været muligt at få oplyst.

Kemp & Lauritzen er Danmarks førende installationsvirksomhed med cirka 2000 ansatte i hele landet, som sikrer tekniske totalløsninger til erhvervskunder og offentlige kunder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk