19. oktober 2019
Der er mange fest-arrangementer og initiativer i Kalundborg, som også hevneder sig til turisterne. Her, eksempelvis, årets middelalderfestival. Privatfoto
Der er mange fest-arrangementer og initiativer i Kalundborg, som også hevneder sig til turisterne. Her, eksempelvis, årets middelalderfestival. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg vil gerne have flere turister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg vil gerne have flere turister
Kalundborg - 12. juni 2019 kl. 13:27
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lad os sammen gøre noget for at få flere turister til Kalundborg.

Det er overskriften på et initiativ, som Kalundborg Turistforening, Vores Kalundborg og Kalundborgegnens Erhvervsråd nu sætter i søen i et samarbejde om at udvikle turismen i og til Kalundborg. Første skridt på vejen er et morgenmøde fredag 28. juni fra klokken 07.30 til 09.00 på Kalundborg Vandrerhjem.

- Kalundborg er den danske by med flest årlige solskinstimer, mindst regn, den unikke femtårnede kirke, fantastiske natur, gode indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter, stor trafikhavn, havnebad og gode strande, nordens største vingård - i det hele taget har Kalundborg alle muligheder for at tiltrække rigtig mange turister, siger formand for Kalundborg Turistforening, Hans-Henrik Nielsen, - som også tager imod tilmeldinger til mødet.

Et kig på hjemmesiden www.dit-kalundborg.dk, eller på www.kultunaut.dk viser, at der hele året sker en masse i Kalundborg: Havneparken, byfest 25.- 27. juli, middelalderfestival 31. august - 1. september, vikingemarked 5.-6. oktober og mange flere, påpeger initiativtagerne.

. Vi forestiller os et netværk mellem turisme-aktørerne, som etableres og udvikles således, at alle deltagere har gavn af at netværke med kolleger og konkurrenter, siger Hans-Henrik Nielsen: Det er ikke opbygning af en stor ny organisation som det koster.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk