13. august 2020
Sådan så Kordilgade ud i lørdags. Hver lørdag under Coronakrisen, vil der blive flaget på Kordilgade og i Højbyen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Sådan så Kordilgade ud i lørdags. Hver lørdag under Coronakrisen, vil der blive flaget på Kordilgade og i Højbyen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg flager for fællesskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg flager for fællesskabet
Kalundborg - 07. april 2020 kl. 06:02
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De sidste lørdage har Kordilgade hver weekend været fyldt med flag, og det vil gaden også være i de kommende uger, mens Coronakrisen står på.

Det er frivillige fra 5 Tårns Motion som hver uge står for at opsætte flagalléen. I forvejen står klubben for flagningen i Kalundborg by ved særlige lejligheder, for at samle penge ind til klubbens arbejde. Under Coronakrisen arbejder de frivillige dog gratis.

- Det handler om at vise vi står sammen i en svær tid. At prøve at skabe lidt glæde blandt kalundborgenserne, hvoraf mange er presset i hverdagen og står overfor en usikker fremtid. Vi kan alle have brug for lidt opmuntring i disse dage, mener Erik Johnsen, der er formand for 5 Tårns Motion.

Det var Erik Johnsen, der fik ideen til, at der skulle flag op i Kordilgade.

- Det startede med, at jeg så de flagede inde hos min nabo. Det viste sig, at de havde meldt sig ind i en populær facebookgruppe ved navn »Flager for fællesskabet på afstand«. Det syntes jeg var en god ide, og så kom jeg i tanke om, at vi jo ligger inde med 104 flag, fortæller han.

5 Tårns Motion sætter flag op i Kordilgade samt i Højbyen op til Vor Frue Kirke hver lørdag i den kommende tid, og sørger for at flagene kommer ned igen inden mørket falder på.

- Det vil vi blive ved med, indtil Statsministeren, Regeringen og Folketinget igen åbner Danmark op, lover Erik Johnsen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk