17. februar 2019
I denne sæson kommer der ingen krydstogtskibe til Kalundborg, men havnedirektør Bent Rasmussen kan oplyse, at sæsonen 2016 bliver med besøg af krydstogtgæster i Kalundborg.
I denne sæson kommer der ingen krydstogtskibe til Kalundborg, men havnedirektør Bent Rasmussen kan oplyse, at sæsonen 2016 bliver med besøg af krydstogtgæster i Kalundborg.
Foto: Peter Andersen/Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg får krydstogtgæster igen i 2016

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg får krydstogtgæster igen i 2016
Opdateret 17. marts 2015 kl. 09:18
Kalundborg - 16. marts 2015 kl. 17:12
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været masser af bølgegang - fremskridt og tilbagegang - for Kalundborg som krydstogtdestination i de seneste otte år. I denne sæson kommer der ingen krydstogtskibe til Kalundborg, men havnedirektør Bent Rasmussen kan oplyse, at sæsonen 2016 bliver med besøg af krydstogtgæster i Kalundborg.

arrow Læs også: Se billederne: Halvandet år til næste krydstogtskib

- Lige nu arbejder vi intenst på at få nogle flere i kassen, og havnen vil senere melde ud om, hvordan krydstogtsæsonen 2016 bliver. Vi har stadig målrettede besøg hos udvalgte rederier og messer, fortæller havnedirektøren, der lover, at man fra Kalundborg Cruises side vil gøre alt for at tiltrække flere rederier.

- Men jeg må også sige, at det kan mærkes, at vi er blevet flere danske havne om at dele krydstogtmarkedet. Konkurrencen er blevet hårdere, fortæller havnedirektøren for Kalundborg Havn, der ligger centralt kun ni sømil fra T-ruten.

Krydstogtinitiativet i Kalundborg blev søsat af Kalundborg Havn, som siden 2007 har haft foreningen Cruise Kalundborg som »bagland«. Foreningens formål er at markedsføre Kalundborg over for krydstogtrederier samt at geare Kalundborg til anløbene.

arrow Hårdt slag mod krydstogt-turisme
01. juli 2014 kl. 13:58 Opdateret: kl. 13:42

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk