26. marts 2019
Søndag den 25. november fra kl. 11-15 kan man nyde en iskold Coca-Cola i julelastbilen ved Kvickly, og desuden kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. PR-foto
Søndag den 25. november fra kl. 11-15 kan man nyde en iskold Coca-Cola i julelastbilen ved Kvickly, og desuden kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julelastbilen besøger Kvickly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julelastbilen besøger Kvickly
Kalundborg - 16. november 2018 kl. 17:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rensdyr, bjældeklang, brunkager og oplyste julelastbiler fra Coca-Cola, der kører gennem snelandskabet i den legendariske tv-reklame. Dét er for mange danskere indbegrebet af julen. Og ligesom sidste år får danskerne mulighed for at opleve den ikoniske julelastbil, når julelastbilen gør holdt 35 steder i Danmark for at sprede glæde og dele forfriskninger ud.

Da julelastbilen besøgte Danmark sidste år, blev det et stort tilløbsstykke. Derfor var der hos Coca-Cola Danmark heller ingen tvivl om, at julelastbilen i år skulle ud på tur - og at turen igen i år skal gå forbi Kalundborg. Det sker ved Kvickly søndag den 25. november kl. 11-15.

- Det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 skabte julemanden, som vi kender ham i dag, så Coca-Cola er tæt forbundet med julen. For mange danskere er det først rigtig jul, når de i tv eller biografen har set den legendariske julereklame med Coca-Cola julelastbilerne, der bringer glæde til byen. Derfor er vi glade for, at vi denne jul kan sende julelastbilen til Kalundborg med juleglæde og friske forsyninger, fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Donér til Mødrehjælpen
Når julelastbilen ankommer til Kvickly i Kalundborg 25. november, vil der naturligvis blive serveret iskold Coca-Cola til de besøgende. Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

- Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene, siger Peter Hædersdal.

Hvis man har behov for julehjælp, kan man ansøge hos Mødrehjælpen frem til den 13. december kl. 10 via www.moedrehjaelpen.dk/forside/soeg-julehjaelp.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk