3. december 2020
Ole Kølle fra Nyvang Sogns menighedsråd samt købmand Peter Egebæk, Meny, samarbejder om julehjælpen til sognebørnene.   Foto: Jørn Nymand
Ole Kølle fra Nyvang Sogns menighedsråd samt købmand Peter Egebæk, Meny, samarbejder om julehjælpen til sognebørnene. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julehjælp på vej til familier i Nyvangs Sogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julehjælp på vej til familier i Nyvangs Sogn
Kalundborg - 20. november 2020 kl. 07:42

Omkring 3.000 sognebørn hører til Nyvangs Sogn i Kalundborg Kommune, og ikke alle har det lige nemt op til jul med at få pengene til at slå til.

Nu er Nyvangskirken imidlertid parat til at give en hjælpende hånd til 40 familier, og det sker i samarbejde med Meny. Her var købmand Peter Egebæk hurtig til at sige ja, da forespørgslen kom.

Man kan hente et ansøgningsskema i Nyvangskirken, og senest den 8. december skal det afleveres i kirken, og så får ansøgerne efterfølgende besked på, om de er blevet bevilget et gavekort på 500 kroner til Meny. Det sker 18. december.

Ole Kølle fra menighedsrådet i Nyvangs Sogn forklarer, at pengene til julehjælpen har man fået fra budgettet, da en del planlagte arrangementer ikke er blevet gennemført i løbet af året på grund af coronaen.

For at komme i betragtning til julehjælpen, skal man være medlem af folkekirken og bo i sognet.

Gavekoret må ikke bruges til cigaretter og spiritus, men Ellers kan man handle løs for pengene i Meny.

- Vi gør så det, at vi giver familierne hver en gavekurv samt appelsiner og noget brød, som supplement til gavekortet fra menighedsplejen i Nyvangs Sogn, fortæller Peter Egebæk.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk