24. juli 2019
Vibeke Karlsson havde den 1. august 40 års jubilæum som ansat i Kalundborg Kommune. Det får hun blandt andet en medalje fra dronningen for. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
Vibeke Karlsson havde den 1. august 40 års jubilæum som ansat i Kalundborg Kommune. Det får hun blandt andet en medalje fra dronningen for. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubilæum: Vibeke har arbejdet 40 år for Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum: Vibeke har arbejdet 40 år for Kalundborg
Kalundborg - 21. september 2018 kl. 15:03
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vibeke Karlsson måtte have sin far med og skrive under på elevkontrakten, da hun startede som kontorelev i Kalundborg Kommune. Vi snakker 1978 og elektroniske skrivemaskiner som det nye sort. Dengang var Vibeke Karlsson 17 år. I dag er hun 57 år, og stadig ansat i selv samme kommune.

- Vi var ni, der startede samtidig. Faktisk er fire af os her stadig. Det siger også noget om, at det er et godt sted at være, siger jubilaren.

Og Vibeke Karlsson har været godt omkring i løbet af de 40 år.

- Jeg sad cirka 25 år i skatteafdelingen (dengang var Skat noget kommunerne stod for, red.), men ellers har jeg prøvet meget. Det har været med til at holde mig ved ilden, fortæller hun.

Eksempelvis har hun papir på at have været på 71 kurser siden 1983, herunder flere kurser i noget, der hed SOUL, som dog ikke var helt så funky, som det lyder.

- SOUL var et sagssystem, vi brugte i Skat i sin tid, forklarer Vibeke Karlsson.

I dag sidder hun i receptionen på Kalundborg Rådhus som det første ansigt, man ser, når man træder ind af de elektroniske døre på Holbækvej 141B. Hun er en rigtig blæksprutte og varetager masser af opgaver, man ikke lige forbinde med en receptionist.

- Jeg er arbejdsmiljørepræsentant for min afdeling (Ledelse, jura og kommunikation, red.), står for gaverved kollegers jubilæer, har en stor opgave med brevstemmer, når der er valg, og så er jeg lige begyndt at vie folk, fortæller hun.

Hun har viet par i halvandet år, da hendes afdeling varetager opgaven. Når hverken borgmesteren eller afdelingslederen kan, er Vibeke en af to, der træder til.

- Jeg har viet en 10-12 par, og det er en dejlig oplevelse, fortæller hun.

Vibeke Karlsson er født og opvokset i Årby i en familie, hvor faren var bager, moren også stod i bagerbutikken og Vibeke hjalp til som teenager, hvilket måske kan forklare det servicegen, som hun har brugt meget i sit arbejdsliv.

Til daglig bor hun på Møllebakken. Hendes mand døde for nogle år siden. Sammen har de fået to børn og fire børnebørn. Der er reception for Vibeke Karlsson i kantinen på rådhuset den 5. oktober klokken 12.30-15.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk