16. januar 2021
Tirsdag fik Jernholtparken i Kalundborg en ny leder i den 35-årige Tomas Paludan Jensen. Foto: Per Christensen
Tirsdag fik Jernholtparken i Kalundborg en ny leder i den 35-årige Tomas Paludan Jensen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernholtparken har fået ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernholtparken har fået ny leder
Kalundborg - 01. december 2020 kl. 12:25
Af Thomas Rye

I dag tiltrådte den 35-årige Tomas Paludan Jensen stillingen som leder af plejecentret Jernholtparken. Tomas Paludan Jensen har flere års erfaring med ledelse inden for det kommunale ældre- og sundhedsområde. Senest har han været teamleder i Herlev Kommune.

- Jeg ser frem til at arbejde med at skabe så gode rammer som muligt for beboerne på Jernholtparken, ligesom jeg ser frem til et fremtidigt godt samarbejde med de pårørende. En af betingelserne for at skabe gode rammer for de ældre er, at sikre klare forventninger mellem personale og ledelse. Jeg er meget interesseret i at skabe en arbejdsplads, hvor tillid, respekt, anerkendelse og fokus på den enkelte er i højsædet, siger han.

Jernholtparken er organiseret under det nordlige område i Kalundborg Kommune, og her ser områdeleder Karin Graff Gergelyffy frem til samarbejdet med den ny leder.

- Tomas har stor faglighed på ældreområdet, stor empati og så er han en erfaren leder, der har fokus på såvel samspillet mellem borgere, medarbejdere og ledelse, som på værdien af at styre økonomien som et vigtigt led i at levere kerneopgaven, siger hun.

Tomas Paludan Jensen bor til daglig i Asnæs, og har - udover i Herlev Kommune - indhøstet sine erfaringer i Gentofte Kommune og Københavns Kommune.

Stillingen som leder af Jernholtparken er ny, og skal sikre mere kontinuitet og større tilfredshed. Stillingen blev oprettet efter at plejecenteret blev kritiseret af flere pårørende, der oplevede at der manglede personale. Plejecenteret har også tidligere modtaget kritik for dårligt arbejdsmiljø.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk