15. december 2018
Ivan Pedersen var travlt beskæftiget med trommer, sang og jokes-fortælling, da han gæstede Kino Den Blå Engel i 2017 med Sing Sing Sing.
gallery icon

Se billedserie

Ivan Pedersen var travlt beskæftiget med trommer, sang og jokes-fortælling, da han gæstede Kino Den Blå Engel i 2017 med Sing Sing Sing.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ivan den morsomme og velsyngende er tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ivan den morsomme og velsyngende er tilbage
Kalundborg - 16. april 2018 kl. 15:11
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 50 år har Ivan Pedersen været en markant personlighed på den danske rock- og popscene - nu vender sangeren, der i 1990 var tæt på at blive frontmand i rockgruppen Deep Purple, tilbage til Kino Den Blå Engel i Kalundborg

Ivan Pedersen gav sidste år koncert med vokal-kollektivet Sing Sing Sing i biografen; til koncerten lørdag den 21. april optræder han med sin trio med Martin Jønsson og Ulrik Bust.

Ivan Pedersen fylder den 22. april 68 år, og så var det vel egentlig i orden at gå på pension. Men den ferme sanger, der i 2016 flyttede fra Frederiksberg til Samsø, kan ikke holde sig fra landevejen og scenerne, og en nyligt overstået hjerteoperation har givet ny luft og masser af livsmod.

Pedersens musikalske karriere blev indledt i 1966 i McKinleys. I begyndelsen af 1980'erne dannede han duoen Laban med Lecia Jönsson. I 1990 kom Ivan Pedersen i søgelyset som ny forsanger i rockbandet Deep Purple, hvor Ian Gillan var blevet fyret, men valget faldt på amerikanske Joe Lynn Turner.

I 1992 dannede Ivan Pedersen sammen med Helge Solberg, Svenne Wahlin og Søren Jacobsen Back­seat. I 2000 blev gruppen sat på standby, da Pedersen gik solo.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk