29. februar 2020
Kira Skov kan opleves i Aktivitetshuset på Røsnæs Havn 22. september. PR-foto
Kira Skov kan opleves i Aktivitetshuset på Røsnæs Havn 22. september. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intimt og sparsomt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intimt og sparsomt
Kalundborg - 15. september 2019 kl. 09:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

12 steder rundt i landet kan man i løbet af efteråret møde duoen Kira Skov og Simon Toldam. Startstedet for deres tur rundt i efterårs-Danmark er Aktivitetshuset på Røsnæs Havn søndag den 22. september kl. 19.

Det er første gang, Kira Skov tager hul på en duo-turné med udgangspunkt i et dansksproget materiale. Stemmen, fortællingerne og kompositionerne vil være i fokus, båret frem af Simon Toldams unikke akkompagnement. Publikum kan glæde sig til en intimkoncert af de sjældne. På efterårets duo-tour vil publikum blive præsenteret for intime og sparsomt instrumenterede fortolkninger af gamle danske evergreens. Tidløse sange som alle kender, med Kira Skov som den bærende historiefortæller, sat i scene af Simon Toldam i et cinematisk lydlandskab af keyboardflader og akkompagneret af akustisk klaver.

- Som baggrund vil publikum have panoramaudsigten til solnedgang over havet. Vi håber, musik og scenografi kommer til at gå op en højere magisk enhed, så stedet vil leve op til sit hemmelige navn; Den Blå Diamant, lyder det fra naturvejleder Morten Lindhard, Røsnæs Naturskolen. Det er naturskolen som i samarbejde med Kalundborg Bibliotek har arrangeret koncerten.

Kira Skov har, siden hun debuterede med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en mangefacetteret sangerinde.

Hun bevæger sig med en naturlig lethed mellem jazz og rock og er altid umiskendeligt sin egen. Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser både hos publikum og anmeldere. Senest med albummet »The Echo of You«, dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som høstede 5-og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og udenfor Danmark.

Simon Toldam er en af Danmarks mest anerkendte Jazz og avantgarde komponist/pianister.

Han har modtaget fire DMA priser for sine egne udgivelse og modtog desuden Statens tre-årige Arbejdslegat for hans kompositoriske arbejde i 2015.

Billetter til koncerten kan købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk