25. maj 2020
Alt var udsolgt til årets udgave af Hvidebækmessen, der i år blandt andet bød på tango og gymnastikopvisning og åbnede med den traditionelle gudstjeneste. Foto. Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Alt var udsolgt til årets udgave af Hvidebækmessen, der i år blandt andet bød på tango og gymnastikopvisning og åbnede med den traditionelle gudstjeneste. Foto. Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvidebæk holder ved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvidebæk holder ved
Kalundborg - 15. september 2019 kl. 12:51
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 33 udstillere i Hvideibækhallen søndag kunne Hvidebækmessen endnu engang melde alt udsolgt. Messen, der holdes hvert andet år, har med pauser eksisteret siden 1970'erne, og samler foreninger og virksomheder fra hele kommunen.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Ole Glahn (R) stod for den officielle åbning af årets messe.

Formanden trak tråde tilbage til kommunesammenlægningen i 2007, og glædede sig over, at der stadig eksisterede et tæt sammenhold i Hvidebæk, som gjorde en lokal messe mulig.

- I dag har vi ikke så mange virksomheder i Hvidebæk som vi havde dengang, men foreningslivet er stadig stærkt. Her på messen mødes erhvervsliv, foreninger og også vores kulturarv og kristne tro. sagde han.

Det sidste var med henvisning til at Hvidebækmessen traditionen tro blev åbnet med en gudstjeneste forestået af sognepræst Kim Gilling Hansen. Senere på dagen var der flere andre indslag, blandt andet tango med den argentinske danseskole og gymnastikopvisning med Hvidebæk IF.

Blandt de nye gæster på årets messe var ægteparret Birthe og Vagn Holm fra Lerbjerg Skov og Vingård.

- Det er faktisk lidt snyd, for vi bor faktisk i Bjergsted lige på den anden side af kommunegrænsen, men vi er medlemmer af Hvidebæk Erhvervsforening, og fik derfor lov til at komme med alligevel, griner de.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk