17. december 2017
Jesper Petersen og Steen Jensen, de to forretningspartnere, med deres nyerhvervede gazelle - det synlige bevis på, at de driver en virksomhed, som vækster mere end de fleste.
gallery icon

Se billedserie

Jesper Petersen og Steen Jensen, de to forretningspartnere, med deres nyerhvervede gazelle - det synlige bevis på, at de driver en virksomhed, som vækster mere end de fleste.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hurtige som gazeller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hurtige som gazeller
Opdateret 13. oktober 2017 kl. 08:57
Kalundborg - 13. oktober 2017 kl. 08:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forretningspartnerne Steen Jensen og Jesper Petersen har haft fart på de seneste år i deres hvidevarebutikker. De er indehavere af Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg og fem andre Punkt 1-butikker på Sjælland, og sammen har de fået deres butikker til at vokse så flot, at de er kommet med i den eksklusive flok, der kan kalde sig indehavere af en gazellevirksomhed.

En gazellevirksomhed er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår har haft en positiv vækst og samlet set fordoblet omsætningen over de fire år.

Hvis virksomheden ikke opgiver omsætning i sit regnskab, beregnes væsksten på baggrund af bruttoresultatet.

Det er Dagbladet Børsen, som står bag den årlige kåring af gazellevirksomhederne, og det har avisen gjort siden 1995.

Kom som en overraskelse
Gazeller er kendt som hurtige dyr, der kan nå hastigheder på op til 100 km/t og holde en hastighed på 50 km/t over længere afstande. Der er nemlig også brug for en langt og sejt træk, hvis man skal klare sig i den hårde konkurrence. Gazellen er også et flokdyr, og for de to inspirerende og optimistiske styrmænd er det da også en selvfølge, at man skal have en god medarbejderstab for at skabe vækst - ellers går det bare ikke.

- Nej, det at blive en gazellevirksomhed er ikke noget vi er gået efter. Det kom faktisk som en overraskelse for mig, da Jesper fortalte det, siger Steen Jensen.

Og det er ikke noget, som Steen Jensen og Jesper Petersen vil gå målrettet efter også at blive næste år.

Nu har man fået en statuette af en gazelle, og den får foreløbig plads i Punkt 1-butikken på Stejlhøj.

Først og fremmest handler det om at holde fokus på kunderne og den gode service i Punkt 1-butikkerne i Kalundborg, Gørlev, Slagelse, Skælskør samt de to nyeste butikker i henholdsvis Asnæs og Ringsted.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk