5. december 2020
Teamgym Sommerskole. Høng Gymnastikforening. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Teamgym Sommerskole. Høng Gymnastikforening. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høng-gymnaster i sommerskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høng-gymnaster i sommerskole
Kalundborg - 07. august 2020 kl. 19:34
Af Brian Jensen

Med mere end 6.300 lokale gymnastikforeninger og over 1.500.000 årlige idrætsudøvere har gymnastikken rigtig godt fat i danskerne. Det gælder også for de helt unge børn i Høng Gymnastikforening, hvor 37 børn har valgt at tilbringe den sidste del af sommerferien på Teamgym Sommerskole.

De tilbringer alle torsdag, fredag og lørdag i Høng-hallen, hvor de øver sig på kolbøtter, spring, skrueteknik, tilløb og baglæns og forlæns banespring - og har det temmelig sjovt med det.

Teamgym er en tredelt sportsgren, hvor man skal være dygtig til både rytmisk serie på gulv, spring på fiberbane og trampetspring, også kendt som minitrampolin.

- Det er første gang, at vi laver Teamgym Sommerskole, og vi kan på grund af corona ikke være så mange. Og vi har hver dag undervisning i moduler i de tre områder, fortæller 21-årige Maja Birkmose, der er en af de i alt seks instruktører.

De springglade børn er alle fra årgang 2007 til 2014 og de bruger Teamgym Sommerskole til at markere indledningen på sæsonen, der går fra september til juni.

Deltagerne sveder indendørs i Høng-hallen fra klokken 9 til 14 og kan altså godt nå at nyde sommervejret. De 37 sommerskole-gymnaster slutter lørdag hele seancen med glidebane og vandkamp.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk