31. juli 2021
Direktør for Viggo Bendz A/S, Poul Erik Jakobsen. Foto: Charlotte Koefoed
Direktør for Viggo Bendz A/S, Poul Erik Jakobsen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høng-firma er med til at forbedre grøn omstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høng-firma er med til at forbedre grøn omstilling
Kalundborg - 19. juli 2021 kl. 12:17
Af Bjarne Robdrup

- De fleste af os må nok erkende, at sorteringsprocessen for vores affald er en svær størrelse, når tingene skal fordeles på 10 enheder. Og derfor kan en plastik-bøtte ende i en container til glas, mens ødelagt legetøj smides i en metalbeholder. Den proces, vi bliver en del af, skaber nye genvindingsmuligheder, som både kommuner og virksomheder kan få brug for, fordi genanvendelse også forbedrer den grønne omstilling.

Det siger Poul Erik Jakobsen, direktør i Høng-virksomheden Viggo Bendz A/S.

Den tyske producent af højteknologiske sorteringsløsninger, Trennso Technik GmbH, har længe ønsket en service- og salgspartner i Skandinavien. Første step på denne rejse bliver et samarbejde med Høng-firmaet.

Behovet for cirkulær økonomi - bedre forvaltning af jordens ressourcer, samtidig med at virksomhederne får nye økonomiske muligheder - stiger, og det samme gør kravene fra de mange genvindingsaktører rundt omkring i landet, herunder også mange offentlige myndigheder.

- Der er ikke kun cirkulær økonomi i at finde den bedste sorteringsproces, der er også almindelig økonomi i det. Derfor efterspørger stadig flere af vores kunder meget specifikke og til tider også unikke løsninger, forklarer direktør for Viggo Bendz A/S, Poul Erik Jakobsen.

Indtil i dag har Viggo Bendz haft de velkendte producenter Steinert og Westeria i ryggen, når der skulle leveres maskiner og komplette anlæg til genvinding af ressourcer. Disse samarbejder fortsætter fremadrettet, men bliver nu suppleret med endnu et prominent navn.

- Med tilføjelsen af Trenn­so Technik kan vi tilbyde vores kunder endnu flere muligheder og samlet set øge kvaliteten på danske genvindingssystemer, konstaterer Poul Erik Jakobsen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk