23. november 2017
Der er denne gang tilmeldt omkring 730 børn til hockeystævnet fra folke- og friskoler i hele Kalundborg Kommune. Forhåbentlig viser Gisseløre sig fra en lige så smuk side som sidste år. Foto: Per Christensen
Der er denne gang tilmeldt omkring 730 børn til hockeystævnet fra folke- og friskoler i hele Kalundborg Kommune. Forhåbentlig viser Gisseløre sig fra en lige så smuk side som sidste år. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hockey på Gisseløre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hockey på Gisseløre
Kalundborg - 18. maj 2017 kl. 22:05
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver skudt slagskud på Gisseløre Stadion i Kalundborg på fredag 19. maj, når over 700 børn fra skoler i Kalundborg Kommune mødes for at dyste mod hinanden i hockey.

Det er 35. gang skolestævnet afholdes, og værterne fra Kalundborg Hockey Klub glæder sig.

- Det bliver helt sikkert en dejlig dag, hvor glæden fra børnene smitter af på alle. Det er ikke et arrangement, som vi som forening får en stor tilstrømning af nye medlemmer af, men vi har det sjovt med det. Det er vigtigt for os at sende et signal om, at hockey er noget, man kan være fælles om, siger Bettina Eriksen, formand i Kalundborg Hockey Klub.

Det hele bliver afviklet på ni baner, og selvom værterne plejer at stille med både frivillige og dommere til kampene, så har det været svært at finde nok i år.

- Derfor har vi besluttet at hver skole skal stille med en dommer. På den måde får vi det til at gå op, siger Bettina Eriksen.

Stævnet er for børn i 2., 3. og 4. klasse, og kampene begynder klokken 8.30 fredag morgen og slutter omkring klokken 13.30.

- Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil komme ned og kigge forbi i løbet af dagen, siger Bettina Eriksen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk