19. november 2017
Mohamad Yassin (th.) har lavet en aftale med nogle 1.g-elever fra Kalundborg Gymnasium, som prøver kræfter med at lave noget digital markedsføring til skærmene i hans slikbutik. Timmi Pedersen (tv.) og Jack Hansen  (im.) har begge mediefag og vil gerne have noget mere erfaring.
gallery icon

Se billedserie

Mohamad Yassin (th.) har lavet en aftale med nogle 1.g-elever fra Kalundborg Gymnasium, som prøver kræfter med at lave noget digital markedsføring til skærmene i hans slikbutik. Timmi Pedersen (tv.) og Jack Hansen (im.) har begge mediefag og vil gerne have noget mere erfaring.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havneparken får iskiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havneparken får iskiosk
Kalundborg - 18. maj 2017 kl. 10:29
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Kalundborgs nye havnepark på Vestre Havneplads tages i brug, så kommer der også til at være en iskiosk - i første omgang som et midlertidigt forsøg hen over sommerperioden.

Det bliver Mohamad Yassin, indehaver af slikbutikken Candy Shop på Kordilgade, som kommer til at lange isvafler og kolde drikkevarer over disken i den opstillede container i havneparken.

Udvalget i isboden, som får navnet Havnens Iskiosk, bliver knap så stort som i selve slikbutikken på Kordilgade, men der vil ifølge Mohamad Yassin være alt, som kunderne efterspørger.

- Vi kommer til at have gammeldags isvafler, ispinde, softice, slush-ice, kolde drikke og måske lidt slik. De folk i Kalundborg, som ellers plejer at tage til Havnsø eller Bjerge Strand for at kigge ud over vandet og få en is, kan nu bare gøre det her. Det håber jeg, mange vil benytte sig af, siger Mohamad Yassin.

Iskiosken åbner senest 1. juni, og Mohamad Yassin tror på, at de kommende arrangementer i Havneparken såsom dronningebesøget, Champions League-finale på storskærm og film under åben himmel vil skabe liv og glade dage for rigtig mange mennesker.

- Jeg har en idé om, at det vil bringe en masse folk til, og jeg tror, det bliver rigtig hyggeligt. Det er nogle arrangementer, som hele Kalundborg vil få gavn af, siger han.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk