25. februar 2020
Hvis man bestiller sin barrodede roser nu, så kan man hente dem friskopgravede 26. oktober. Der er omkring 900 sorter at vælge imellem, fortæller Vilhelm Rosendal. Foto: Claus Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Hvis man bestiller sin barrodede roser nu, så kan man hente dem friskopgravede 26. oktober. Der er omkring 900 sorter at vælge imellem, fortæller Vilhelm Rosendal. Foto: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havecentret fejrer fødselsdag i æblernes tegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havecentret fejrer fødselsdag i æblernes tegn
Kalundborg - 14. oktober 2019 kl. 18:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På søndag den 20. oktober - sidste dag i børnenes efterårsferie - er der nærmest æblefest i Havecentret på Stejlhøj, hvor der bydes på både gratis æbleflæsk og gammedags æblekage med flødeskum og kaffe.

- Jo, vi skal da fejre, at Havecentet fylder 12 år, og det bliver noget, som kunderne virkelig kommer til at mærke, lover indehaver Vilhelm Rosendal.

Han har fået Poul Lybecker til at komme og stå for madlavningen. Poul Lybecker er både kollega, ven, kok, tjener og gartner, så han ved lige nøjagtigt, hvordan man behandler og udnytter de gode danske æbler i madlavningen.

- Og har kunderne lyst til at få nogle æbler med hjem, så kan de gratis fylde en pose med cirka et kilo æbler på søndag, fortæller Vilhelm Rosendal.

Æbletræer til halv pris
Fejringen af fødselsdagen begynder allerede onsdag og resten af ugen, hvor der er masser af penge at spare på bl.a. stauder, græsser og krydderurter.

- For at blive ved æblerne, så sælger vi også de mest populære æbletræer til halv pris fra onsdag, og det samme gælder hækplanter, som også skal i jorden nu.

Havecentret har ligeldes en lang række prydbuske, som sælges til halv pris, og der er også masser af andre gode tilbud at komme efter i efterårsferien i Havecentret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk