22. oktober 2021
Linse Kessler fik detaljer fra sin families fortid, som hun ikke var glad for, men der var også gode oplysninger om slægten, som på hendes fars side har rødder tilbage til den svenske adel. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Linse Kessler fik detaljer fra sin families fortid, som hun ikke var glad for, men der var også gode oplysninger om slægten, som på hendes fars side har rødder tilbage til den svenske adel. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Han graver i Linses fortid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han graver i Linses fortid
Opdateret 06. december 2016 kl. 06:30
Kalundborg - 04. december 2016 kl. 18:27
Af Ulrik Reimann

Et par bilister var ved at køre galt i Møllestræde, da Linse Kessler kom på besøg hos slægtsforsker Michael Augustesen i Kalundborg. I løbet af ingen tid var der forsamlet flere ved Linses parkerede bil, og der blev skrevet autografer og taget selfies med hovedpersonen fra »Familien fra Bryggen«.

- Linse-opgaven, som produktionsselskabet Metronom kontaktede mig om, var bestemt lidt mere kulørt end gennemsnittet, fortæller en smilende slægtsforsker, som havde et par gedigne overraskelser til Linse.

Linse var, da hun mødte op i Kalundborg, stensikker på, at hun nedstammede fra vikingerne. Men Michael Augustesen kunne fortælle, at Linses oldefar var en Hipo-mand (Hilfspolizei - Hipo - som støtte for besættelsesmagten).

- Altså det, som de kalder Hipo-svin, konstaterede en meget forarget Linse Kessler, som ifølge Michael Augustesen også er i familie med flere embedsmænd.

Slægtsforskeren havde også en god nyhed til Linse fra den fjerne fortid. På hendes fars side er der rødder tilbage til den svenske adel.

- Det sker ikke sjældent, at man under slægtsforskning finder kulørte typer eller forbrydere, og det er ikke altid, at familien ønsker at grave videre, nævner Michael Augustesen, som får mere og mere travlt med sit firma Slægtens Historie.

- Meget af slægtsforskningen er tørre tal og facts, og det spændende er at få »kød på skelettet«, komme ind under huden og finde de spændende og hemmelige detaljer, siger Michael Augustesen, som brugte 100 timer på Linse-opgaven.

Mindre kan også gøre det, og Slægtens Historie har pakkeløsninger som én med 12 timers slægtsforskning, hvor kunden får en slægtsbog, som Michael Augustesen selv fremstiller i sit lille bogbinderværksted.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk