26. november 2020
Lise og Povl Barfod har igen høstet guld ved en stor tysk vinfestival, der præsenterede vine fra hele verden. Foto: Bjarne Robdrup
Lise og Povl Barfod har igen høstet guld ved en stor tysk vinfestival, der præsenterede vine fra hele verden. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guld og sølv til vin fra Røsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guld og sølv til vin fra Røsnæs
Kalundborg - 29. oktober 2020 kl. 11:40

For andet år i træk har den danske vingård, Barfod Vin, der er en ud af fire vingårde på Røsnæs, høstet guldmedalje og international anerkendelse for sine vine.

Kåringen har netop fundet sted ved den prestigefyldte vinfestival, International Organic Wineaward i Frasdorf, Tyskland, med deltagelse af vindyrkere fra hele verden.

Barfod Vin er - som sidste år - blevet tildelt guldmedalje, denne gang for sin hvidvin, Barfod Solaris 2019, foruden en sølvmedalje for hvidvinen Barfod Souvignier Gris 2019.

- Med de nye medaljer rodfæster vi vores position som første-klasses dansk vinproducent på internationalt niveau, siger Povl Barfod.

Barfod Vin ejes af arkitektparret Lise og Povl Barfod.

For seks år siden besluttede de at hellige sig vindyrkningen på deres gård på Røsnæs få kilometer fra Røsnæs Fyr og dyrker i dag 16.400 vinstokke på fem hektarer med udsigt ud over Kalundborg Fjord, Sejerøbugten og Storebælt. Dermed er Barfod Vin en af Danmarks fem største vingårde.

Vinparret har en enkel og ydmyg forklaring på succesen og den internationale anerkendelse.

- Det handler om flid, viden og omhu. Vi vil gerne vise, at der er rig mulighed for at dyrke vin i Danmark. Vi er sikre på, at vi kun har set toppen af det danske vinbjerg, siger Lise og Povl Barfod.

Parret har i denne sommer åbnet eget vineri.

Povl Barfod tilføjer, at medalje-vinene 2019 kommer i handlen i midten af november.

BR

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk