25. september 2021
Grundlovsforhøret af de fire sigtede i knivstikkerisagen fra Bredgade søndag aften er blevet udsat, da retten venter på, at der kommer en tolk. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
Grundlovsforhøret af de fire sigtede i knivstikkerisagen fra Bredgade søndag aften er blevet udsat, da retten venter på, at der kommer en tolk. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grundlovsforhør udsat: Tolk tilkaldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundlovsforhør udsat: Tolk tilkaldt
Kalundborg - 17. september 2018 kl. 15:28
Af Martin Stokkebro Moestrup

Grundlovsforhøret af de fire unge mænd i alderen 15-19 år, der er sigtet i sagen om et knivstikkeri begået på Bredgade i Kalundborg søndag aften, var egentlig sat til at starte klokken 13 mandag eftermidag. Nu er det dog udsat til senere på dagen.

arrow Læs også: Fire unge fængslet for knivstikkeri

- Der er tilkaldt en tolk, fordi den af de sigtede ikke taler så godt dansk, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Af de fire sigtede er tre bosat på Fyn, mens en enkelt er bosat i Kalundborg. De er alle udlændinge med opholdstilladelse i Danmark, oplyser Martin Bjerregaard. De er sigtede for straffelovens paragraf 245 om grov vold.

Søndag aften kørte de angiveligt ind foran en anden bil på Bredgade og tvang den til at holde stille. I bilen sad blandt andet en 18-årig mand fra Kalundborg, som de overfaldt. Han blev stukket med en kniv i benet og kørt på sygehuset i Holbæk. Politiet oplyser, at han efter omstændighederne har det godt.

arrow Knivstikkeri i Bredgade - Fire i grundlovsforhør
17. september 2018 kl. 10:26 Opdateret: kl. 10:26
arrow Dramatisk knivstikkeri: Fire anholdt på Fyn
17. september 2018 kl. 07:36 Opdateret: kl. 07:36
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk