25. november 2017
Der var gang i festen fra første riff - her er det Bob de Beat, der fyrer den af i Klosterparken.  Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Der var gang i festen fra første riff - her er det Bob de Beat, der fyrer den af i Klosterparken. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grøn fest og blå himmel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grøn fest og blå himmel
Kalundborg - 13. maj 2017 kl. 10:43
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den første fest - i 2011 - fandt sted før der for alvor var sat tanker bag og på ønsket om et ungdomshus. Det kom snart efter og blev til Multihuset, der dengang som nu ud af sin midte af aktive frivillige unge sætter iscene og skaber de processer, som Multival er født af: En musikfest afviklet på en enkelt dag, hvor hver en strategi og proces i arbejdet udføres og udtænkes af ulønnede unge.

I går, store bededag, på en palet af blå himmel og i majgrønne omgivelser, blev fest nr syv afviklet. Som en af arrangørerne, Agnes Fogh Schmidt, udtrykker det:

- Multival er en fest for og med unge; hvor alle andre også er velkomne. Det handler først og fremmest om at formidle kendskab til Multihuset på Vestre Havnevej, som mange unge faktisk ikke kender eksistensen af. Multival er Multihusets største enkeltprojekt hen over året.

Simone Nanna Volden, en anden af de unge, som styrer Multival:

- Det handler ikke om profit, for vi tilstræber hvert år at ramme et omdrejningspunkt, så økonomien »bare« er i balance. Fælleskabet og sociale relationer er meget vigtigere.

Venlige sponsorer sørger for den nødvendige finansiering, som lokker bands til Kalundborg i Klosterparken bag gymnasiet, og at alt bygger på frivillighed betyder også, at udgifterne holdes pænt i ave, og at festen kan gennemføres for et beløb under 100.000 kroner. Men ellers er det ikke penge, man taler om. Årets navne var Bob de Beat, Manila, Elias Segujja, Parlør, Fribytterdrømme og Von Dü, hovednavn, som også var med i den første Multival. DJ Alex Skrindo lukkede festen, da aftenen blev til nat.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk