16. januar 2021
Man kan fortsat rejse gratis med Sejerøfærgen i de kommende to måneder. Foto: Thomas Rye
Man kan fortsat rejse gratis med Sejerøfærgen i de kommende to måneder. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis færger i to måneder mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis færger i to måneder mere
Kalundborg - 29. juli 2020 kl. 09:51
Af Thomas Rye

I juli måned har fodgængere gratis kunne tage færgen til Sejerø og Nekselø. Ordningen har været populær, men hvis man ikke har nået at besøge en af de to øer, så er der nu gode nyheder. Kalundborg Kommune har besluttet at forlænge ordningen i august og september.

- Kommunen har fået 650.000 kroner i støtte fra Christiansborg, der er øremærket til at sikre billigere færger til øerne i august og september. Efter at have regnet på tallene, er vi nået frem til, at det er penge nok til at vi kan fortsætte ordningen. Man kan derfor fortsat rejse gratis med Sejerøfærgen og Nekseløfærgen de næste to måneder, fortæller Christian Sabber, der er chef for Plan, Byg og Miljø i Kalundborg Kommune.

Ordningen er en del af den sommerpakke som blev skruet sammen på Christiansborg, for at hjælpe samfundet i gang igen efter coronakrisen. Her blev der afsat i alt 700 millioner kroner til forskellige initiativer, her i blandt gratis færger i juli for gående og cyklister.

Næste skridt i sommerpakken er, at en række færgerute fik støtte til at sænke priserne på færgebilletterne i august og september.

Flere andre færgeruter har allerede valgt at bruge denne støtte, til at forlænge ordningen fra juli.

Man skal fortsat betale, hvis man ønsker at have en bil med på færgerne til Sejerø eller Nekselø, men fodgængere eller cyklister kan rejse gratis.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk