23. september 2021
Efter at have været lukket ned i en længere periode, genåbnede Sejerø Golfklub sidste år på en ny bane. Foto: Thomas Rye
Efter at have været lukket ned i en længere periode, genåbnede Sejerø Golfklub sidste år på en ny bane. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Golfklub normineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Golfklub normineret til pris
Kalundborg - 04. oktober 2018 kl. 16:42
Af Thomas Rye

Danskernes Idrætspris uddeles hvert år til årets bedste initiativ indenfor foreningsidrætten i Danmark.

Prisudelingen arrangeres i et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund og P4. I hver P4 region nomineres en række kandidater til prisen, hvoraf et lokalt dommerpanel udvælger en kandidat som går videre til at kæmpe om idrætsprisen, og i år er Sejerø Golklub blandt de seks nominerede på Sjælland.

- Klubbens tidligere bane, blev på grund af uenighed med udlejer, pløjet op. Så tog medlemmerne initiativ til at kontakte en anden lokal landmand, som gerne ville udleje arealer. Men at anlægge en golfbane på tæt på vandet, som der er overalt på Sejerø, krævede mange forhandlinger med myndigheder på grund af strandbeskyttelseslinjen, kommunen og naboer. Alt faldt på plads og medlemmerne gik i gang med etableringen. Alt ved egen arbejdskraft. I dag kan Sejerø Golfklub tilbyde »Danmarks (måske) smukkeste beliggende golfbane« En golfbane og klub som et aktiv for de lokale, sommerhusbeboerne og gæster på øen, lyder det i begrundelsen for hvor Sejerø Golfklub er indstillet til prisen.

I begrundelsen lægges der yderligere vægt på betydningen af en aktiv golfklub i et lille samfund, hvor golfklubben understøtter andre aktiviteter som for eksempel motionsløbet Sejerø Runden.

Af andre nominerede på Sjælland er Nykøbing Falster Håndboldklub, Øster Ulslev Boldklub, Alsted-Fjenneslev Idrætsforening, Fencing dragon-sport og Brøderup Karate Klub.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk