16. oktober 2019
Butiksindehaver Johnny Hansen (tv) og Charlotte Larsen (th), mand og kone, med gæster i den nye butik på Hovedgaden 19. Der kom mange i løbet af onsdagen.  Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Butiksindehaver Johnny Hansen (tv) og Charlotte Larsen (th), mand og kone, med gæster i den nye butik på Hovedgaden 19. Der kom mange i løbet af onsdagen. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode vine i flotte rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode vine i flotte rammer
Kalundborg - 10. juli 2019 kl. 15:33
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Johnny Hansen, JH Vin Vinoble, har lagt masser af energi og gode tanker i indretningen af vinbutik i den gamle blomster- og bankbygning på Hovedgaden.

*
Det er ikke sat op endnu, men i en bjælke midt i lokalet i loftet skal monteres et skilt med teksten: Vejen til Rom. For det er rom (og andre klassiske ædle stærke drikke) der fylder baglokalet i den tidligere Danske Bank og senest Østervang Blomster. Den centrale del af butikken er til gengæld indbydende iscenesat med vine, kaffer, chokolader og andre lækkerier.

Johnny Hansen tog imod i de nye ramnmer på Hovedgaden 19 i går, og gæster strømmede til det, der må være en af det vestlige Sjællands største specialbutikker i vine.

Flytningen af butikken fra den gamle boghandel på Hoveden 33 over de seneste dage til de nye rammer markederes naturligvis. Torsdag eftermiddag giver Jørgen Petersen, mjødbryggerne i Løve, smagsprøver, og fredag 12. juli serverer en repræsentant fra Vista Alegra smagsprøver på og fortæller om den fine rose-portvin, firmaet laver, fortæller Johnny Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk