18. september 2020
Medlemmerne af Det Maritime Værksted i Kalundborg er alligevel ikke opsagt fra det blå pakhus på havnen.
Medlemmerne af Det Maritime Værksted i Kalundborg er alligevel ikke opsagt fra det blå pakhus på havnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæde i maritimt værksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæde i maritimt værksted
Kalundborg - 11. august 2020 kl. 05:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi var sagt op, men det er vi ikke mere. Det er vi rigtigt glade for, fortæller formanden for Det Maritime Værksted, som har base i det gamle pakhus mellem vesthavnen og fiskerihavnen i Kalundborg, Peter Andresen.

Foreningen var blevet sagt op af Kalundborg Kommune og skulle pr. 31. oktober i år forlade pakhuset. Det havde foreningen henvendt sig til Nordvestnyt om, og fra Det Maritime Værksted blev der også rakt ud til politikere fra kommunalbestyrelsen, fortæller formanden.

- Martin Schwartzbach (DF) reagerede hurtigt på vores henvendelse, og han ringede rundt og fik ændret på forholdene. Nu kan vi alligevel blive i pakhuset indtil videre, og vi fik at vide, at vores opsigelse var sendt på grund af en fejl, fortæller Peter Andresen.

Foreningen Det Maritime Værksted har planer om en foredragsrække, og der er tanker i foreningen om at indrette et lille, maritimt museum, der både kan tiltrække lokale og turister på havnen i Kalundborg.

Det Maritime Værksted har snart sit første år bag sig, og det var fire mænd, der tog initiativet til at danne foreningen for folk med interesse for det maritime - Henry Slots, Bjarne Timm, Hardy Bruun og Peter Andresen.

ur

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk