28. september 2020
Kom og få en på opleveren når vi holder en gudstjeneste kun med dejlige gamle Giro 413 hits i stedet for salmer, lyder opfordringen fra sognepræst Helga Tidemann Jensen. Privatfoto
Kom og få en på opleveren når vi holder en gudstjeneste kun med dejlige gamle Giro 413 hits i stedet for salmer, lyder opfordringen fra sognepræst Helga Tidemann Jensen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giro 413 hits i Årby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giro 413 hits i Årby
Kalundborg - 12. august 2020 kl. 17:27

Årby Kirke leger med flere af de gode gamle Giro 413 hits - eller mere præcist: - Vi håber på høj sol, højt humør, muligheden for at synge frit fra leveren, når vi begynder i kirken og forsætter over i årets sommerhave-gudstjeneste til en Giro 413-gudstjeneste i teltet i præstegårdens have i Årby.

Sognepræst Helga Tidemann Jensen lover, at det bliver ren gensynsglæde med skønne gamle hits, fællessang og højt humør på søndag den 16. august kl. 14

- Kom og få en på opleveren, når vi holder en gudstjeneste kun med dejlige gamle Giro 413 hits i stedet for salmer. Det skal handle om ren glæde, gode ørehængere, den gode fortælling og det glædelige budskab.

- Vi mødes i kirken, og så går vi sammen i »kirkerummet« i præstegårdshaven. Her har vi vores organist Stig Larsen på sin accordion og kirkesanger Karsten Jørgensen guider os sikkert gennem muntre ørehængere flere årtier.

Helga Tidemann Jensen beskriver det som glad musik, det er skøn musik og det er musik, man sagtens kan bruge i troens rum og som har sit at sige om det skaberværk, vi deler og den måde vi lever med hinanden på. Sommergudstjenesten i præstegårdshaven er en skøn ramme at nytænke kirkens og Guds sprog i.

- Vi sørger selvfølgelig for mulighed for afstand samt håndsprit, ligesom vi er ekstra opmærksomme på, hvordan vi håndterer kagen til kirkekaffen. Men kom endelig, vi har alle sammen brug for lidt ren glæde og glade rytmer, og jeg kan afsløre, at vi både skal synge sange fra Birthe Kjær og Eva Madsen med flere, lyder opfordringen fra sognepræsten.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk