16. oktober 2018
Tina og Michael Schumacher sørger hele tiden for, at der er rigeligt med rengøringsmidler hjemme til medarbejderne. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Tina og Michael Schumacher sørger hele tiden for, at der er rigeligt med rengøringsmidler hjemme til medarbejderne. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gazelle-hæder og udvidelses-planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gazelle-hæder og udvidelses-planer
Kalundborg - 13. november 2017 kl. 20:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er masser af vækst at spore hos Rengøringsfirmaet Den Rene Samvittighed fra Svebølle, som for nylig blev hædret med en Gazelle-pris fra Dagbladet Børsen. Og der er virkelig tale om, at rengøringsfirmaet roligt kan kalde sig et vækstfirma, da de to indehavere - Michael og Tina Schumacher - nu har planer om at udvide med en ny afdeling i Slagelse.

- Vi har allerede i forvejen kunder i Slagelse, og der kommer flere og flere, derfor er vi gået gang med at se efter nogle egnede lokaler, så vi kan åbne en afdeling der, fortæller Michael Schumacher. Både han og Tina Schumacher er meget stolte af Gazelle-prisen, og de har da også tænkt sig at møde op til den fest, som Børsen holder for alle Gazelle-vinderne.

Veludstyret motionsrum
20 medarbejdere er beskæftiget i Den Rene Samvittighed ApS, hvor det primært er kunder i Kalundborg og Holbæk - samt snart Slagelse, der serviceres. Kunderne er en vifte af virksomheder, offentlige institutioner samt private hustande.

Tina Schumacher er et rigtigt morgenmenneske og indfinder sig allerede ved firetiden på arbejdspladsen i Centret i Svebølle, som er udgangspunktet for medarbejderne. Her danner hun sig et overblik over dagens opgaver, sørger for at alle har rengøringsmidler og finder afløsere, hvis det er nødvendigt.

De er begge meget glade for den stab af gode medarbejdere, som også har været medvirkende til, at firmaet har fået en Gazelle-pris.

På førstesalen har indehaverne indrettet et særdeles veludstyret motionsrum, hvor alle medarbejderne kan få rørt deres muskler. Michael og Tina Schumacher har ikke noget imod at gå forrest, når det gælder om at holde sig i form. De løber, når tiden er til det, og nogle gange dyrker Michael Schumacher triathlon, hvor han både svømmer, løber og cykler. Derudover spiller han bas i et band.

Sommerhus-rengøring
I sommerhalvåret er der ekstra travlt i firmaet, idet man også gør rent i udlejningssommerhuse. i perioder er der brug for at hyre ekstra mandskab ind.

Den Rene Samvittighed er optaget under fritvalgsordningen i Kalundborg og Holbæk kommune. Det betyder, at borgerne, som kommunen har visiteret til rengøring, kan vælge frit imellem om det er kommunens hjemmepleje, der skal komme og udføre arbejdet, eller om det skal være en privat leverandør. Den mulighed giver masser af kunder i Gazelle-virksomheden fra Svebølle.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk