29. september 2020
Frederik Karasawa og rektor Mads Lyngby Skrubbeltrang arbejde fint sammen om at få flaget til tops på Høng Gymnasium og HF mandag. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Frederik Karasawa og rektor Mads Lyngby Skrubbeltrang arbejde fint sammen om at få flaget til tops på Høng Gymnasium og HF mandag. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederik vil være sygeplejerske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederik vil være sygeplejerske
Kalundborg - 24. juni 2019 kl. 12:23

Af Bjarne Robdrup
20-årige Frederik Karasawa Christensen blev årets første student fra Høng Gymnasium & HF. Han forlader en skole, han berømmer ikke mindst fordi fællesskabet er i højsædet.

*
Det kumnne lyde som lidt af et eventyr at slutte eksamen i mundtlig dansk med at trække kategorien - eventyr.

Og 20-årige Frederik Karasawa Christensen scorede et syv-tal for sin præstation. Den karakter var han overordentlig tilfreds med, da han som årets første student med HF-huen i blåt bånd fra Høng Gymnasium & HF mandag formiddag kunne hejse dannebrog fra flagstangen i atriumgården sammen med rektor Mads Lyngby Skrubbeltrang - som traditionen byder.

- Jeg var syg i den periode, hvor undervisningen handlede om eventyr, så det var et af de fag, jeg ikke håbede på at trække. Men når det skulle være, er jeg godt tilfreds, siger en smilende Frederik. Hans mor er halvt japaner, så Frederik har også gener med fra det store rige i fjernøsten.

Frederik Karasawa Christensen er helt afklaret med, hvad han skal lave efter en velfortjent sommerferie.

- Jeg skal afvikle min værnepligt de kommende fire måneder og tjene nogle penge. Men det store mål er en sygeplejeuddannelse. Jeg har altid ønsket at få et arbejde med og omkring mennesker, at få lov at gøre en forskel for mennesker, og derfor vil den uddannelse være ideel for mig.

Samtidig flytter Frederik tilbage til Frederiksberg i hovedstaden, hvorfra han også kom til Høng for to år siden.

- Jeg har været meget glad for at gå på Høng. Jeg er kostelev, og det er ikke mindst fællesskabet i den afdeling, jeg vil huske. Men jeg vil også huske de mange gode oplevelser, jeg har været en del af undervejs.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk