24. juli 2021
Sommerfuglebusken i Per Huniche Jensens have har igen i år fået besøg duehalen, der både er stor og har en mega lang snabel. Foto: Per Huniche Jensen
Sommerfuglebusken i Per Huniche Jensens have har igen i år fået besøg duehalen, der både er stor og har en mega lang snabel. Foto: Per Huniche Jensen
Foto: Per Huniche Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotografens sommergæst har en virkelig lang snabel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotografens sommergæst har en virkelig lang snabel
Kalundborg - 21. juli 2021 kl. 09:17
Af Jakob Erhardt Pedersen

Dyrenes Paparazzo, Per Huniche Jensen, Kalundborg, fotograferer ganske mange fugle, men han kan også godt få sit kamera til at stille skarpt på andre levende væsener, for eksempel insekter.

Det har han netop demonstreret i sin have, hvor en gæst fra tidligere er vendt tilbage:

- Vi har igen i år besøg af duehalen i vores sommerfuglebusk. Det er en rimelig stor fætter. Nu er det så spændende, om det bliver til en ny invasion som i 2018 af det store insekt med den mega lange snabel, skriver Per Huniche Jensen.

Området, hvor han færdes, har også andet at byde på end duehalen:

- Skulle det ikke være nok at se på den, så kunne man gå en aftentur og se efter flagermus. Jeg så mandag aften 8-10 stykker på én gang syd for den gamle have/park ved Raklevgården. Der var faktisk flere størrelser, men om det var unger eller dværgflagermus ved jeg ikke. De største var cirka på størrelse med en stær, og de små havde størrelse som en gærdesmutte. De suste lige forbi hovedet på mig, uden jeg kunne høre en lyd fra deres vinger, beretter naturfotografen.

Han tilføjer en lille observation, han har gjort ude i landskabet:

- Har I bemærket, hvor mange vilde pastinakker der gror ved veje og stier? Det er godt nok nogle grimme vabler, saften kan give, konstaterer han.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk