17. oktober 2021
Peter Jacobsen (DF), formand for ældre- og sundhedsudvalget, er begejstret for, at der blevet taget godt imod kulturpakkerne til ældre. Foto: Kalundborg Kommune
Peter Jacobsen (DF), formand for ældre- og sundhedsudvalget, er begejstret for, at der blevet taget godt imod kulturpakkerne til ældre. Foto: Kalundborg Kommune
Foto: Line Kongsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand begejstret for positiv velkomst af nyt tilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand begejstret for positiv velkomst af nyt tilbud
Kalundborg - 03. juni 2021 kl. 06:15

Af Eva Lyng Johansen
Til efteråret vil tilbuddet med kulturpakker til ældre, som ældre- og sundhedsudvalget har taget initiativ til, gå i gang.

- Det her er en rigtig succeshistorie. Vi har jo fået flere ansøgninger, end vi har penge til. Hvis det viser sig at være en succes, så er vi indstillet på at fylde flere penge på, siger Peter Jacobsen (DF), formand for ældre- og sundhedsudvalget.

- Det skal jo være med til at bekæmpe ensomhed, så det er noget, som vi prioriterer, siger Peter Jacobsen.

Ældre- og sundhedsudvalget blev på det seneste møde orienteret om kulturpakker til ældre.

Arbejdsgruppen for kulturpakker til ældre havde modtaget 10 ansøgninger fra Aktivitetshuset, Vesterlunden, Snertinge, Centerforeningen Nyvangsparken, Føllenslev-Særslev Pen­sio- ­nistforening, Hjertesagen, Lungeforeningen, Hjerteforeningen i Kalundborg (samlet ansøgning), Kalundborg Senior- og Pensionistforening, Hjælpetjenesten, Kalundborg, Kulturgruppen Reersø, Ældresagen, Gørlev Lokalafdeling, Ældresagen, Høng Lokalafdeling, og Ældresagen, Kalundborg Lokalafdeling.

Der fire ansøgere, som blev udvalgt, var Ældresagen, Gørlev Lokalafdeling, Ældresagen, Høng Lokalafdeling, Føllenslev-Særslev Pensionistforening samt en samlet ansøgning fra Hjertesagen, Lungeforeningen, og Hjerteforeningen i Kalundborg.

I udvælgelsen blev der lagt vægt på disse kriterier: Begrundelsen for at søge og hvordan foreningen vil nå ud til nye målgrupper (ensomme) samt en geografisk spredning, så kulturpakkerne kommer til gavn for alle borgere i kommunen.

Arbejdsgruppen har igangsat bookning af disse fire kulturpakker.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk