21. august 2019
Tirsdag tog elevrådsformand Camilla Lyhne-Hansen, bestyrelsesformand Ole Glahn og rektor Peter Abildgaard Andersen første spadestik til den 35 millioner kroner dyre ombygning af Kalundborg Gymnasium.
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag tog elevrådsformand Camilla Lyhne-Hansen, bestyrelsesformand Ole Glahn og rektor Peter Abildgaard Andersen første spadestik til den 35 millioner kroner dyre ombygning af Kalundborg Gymnasium.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første spadestik i regnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første spadestik i regnen
Kalundborg - 11. september 2018 kl. 10:42
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Silende regn til trods, så var tirsdag end festdag på Kalundborg Gymnasium. Her tog man første spadestik, til tredje om sidste etape i ombygningen af gymnasiet.

Ombygningen af Kalundborg Gymnasium har været en lang proces. Første skridt var etableringen af et nyt science-center i 2011, med moderne undervisningslokaler til undervisningen i bioteknologi, kemi og biologi. Anden etape kom i 2013, hvor man fik en ny hovedindgang, nyt mediefagslokale, samt nye mødelokaler og arbejdspladser til lærerne.

Nu kommer så tredje etape, der indeholder en helt ny bygning med fysiklokaler og undervisningslokaler, en ombygning af gymnasiets nuværende kantine og området omkring med nye studieområder til eleverne, nyt ventilationsanlæg og varmeforsyning, nye lokale til administration og ledelse og en ny indgang ud mod gymnasiets parkeringsplads.

- Jeg ved godt, at den kommende byggeproces kan blive irriterende. Der vil være både støj og støv og en masse roderi, men jeg håber, at når hele byggeriet er færdigt og vi kan tage de nye faciliteter i brug, så bliver alle glade for, at de holdt besværlighederne ud, sagde formand for Kalundborg Gymnasium og HFs bestyrelse Ole Glahn i sin tale i forbindelse til spadestikket.

- Målet er at få de bedste rammer, som kan hjælpe os til at leve op til gymnasiets motto »Det bedste i dig«, fortsatte han.

Efter planen forventes ombygningen af Kalundborg Gymnasium at være færdig i december 2019.

Tredje etape forventes at koste 35 millioner kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk