25. september 2021
Gymnastik handler også om koncentration. Her er det Laura Larsen og Malene Kristensen, der tegner og fortæller. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Gymnastik handler også om koncentration. Her er det Laura Larsen og Malene Kristensen, der tegner og fortæller. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fin gym-fest trods corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fin gym-fest trods corona
Kalundborg - 28. juli 2021 kl. 18:20

Af Bjarne Robdrup
Sidste år lukkede Høng GF ned for tilmeldingerne til sommer-gymnastikstævnet, da deltagertallet nåede 50 - af hensyn til pandemien.

I år, hvor vacciner har skubbet Covid-19 i baggrunden, var der blot 15 tilmeldinger. Ikke fordi der ikke er mange gymnastik-interesserede børn, men angiveligt af den årsag, at i denne sommer er der nærmest ingen feriebegrænsninger. Og mange flyver væk.

- Så tænkte vi, at med en så relativt begrænset interesse, som vi sagtens kan forstå, var det måske mest hensigtsmæssigt helt at aflyse. Men vi besluttede at gå den modsatte vej: Nej! For hvorfor skuffe 15 børn og unge, der gerne vil det her. Økonomien overlever vi nok, siger en af arrangørerne, Maja Birkmose.

Julie Cederlund, tilrettelægger sammen med Maja:

- Andre byer, der som vi også sætter en ære i at arrangere teamgym-sommerskole, har valgt helt at aflyse. Jeg er rigtig glad for vores beslutning. Det tror jeg også, at gymnasterne er!

Nogle af deltagerne i aldersgruppen seks til 17 år går allerede i forvejen til teamgym (konkurrencegymnastik) i Høng - men der er i den lille flok også børn, der overvejer at begynde. Og for dem er det sommerens fedeste aktivitet, der nu er slut.

- Det er ren luksus at være seks ledere. Men det betyder, at vi kan give børnene endnu mere og bidrage til at gøre oplevelsen større, siger Maja og Julie om teamgym, en tredelt sportsgren, hvor man får indblik i både rytme, banespring og trampetspring. Og det har børnene lært på tre dages skole gennem modulopdelt træning.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk