22. november 2017
De forskellige kategorier af film, som eleverne havde produceret blev vist i tre »biografsale« rundt om på skolen. Foto: Søren Kloster Sørensen
De forskellige kategorier af film, som eleverne havde produceret blev vist i tre »biografsale« rundt om på skolen. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filmfestival i lommeformat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmfestival i lommeformat
Kalundborg - 17. maj 2017 kl. 18:02
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev set film, der blev lyttet, og der blev frem for alt udvekslet ord på andet end modersmålet, da Høng Privatskole onsdag var vært for den første internationale lommefilmsfestival for skoleelever herhjemme.

Lommefilm dækker over de film, man kan lave med sin smartphone eller tablet.

Høng Privatskole samarbejder internationalt med andre skoler igennem det såkaldte Erasmus+-program, som har til formål at skabe udvikling i uddannelse og kulturudveksling blandt unge mennesker.

Skolen har i denne uge således besøg af otte lærere og 18 elever fra Grækenland, Spanien og Island, og de havde også taget film med fra hjemlandene til onsdagens filmfestival.

Hver klasse bidrog med op til to film, og en kompetent jury skulle så i bedste Oscar-stil afgøre, hvilken film der var den bedste.

Vinderne skulle findes i tre kategorier: Vines - små film på op til 10 sekunder, kampagnefilm med et klart budskab og dokumentarfilm på op mod tre minutter.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk