15. oktober 2019
Selvom det blev annonceret på scenen af Danser med Drenge, kom der ingen duet mellem Johnny Madsen og Rie Rasmussen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Selvom det blev annonceret på scenen af Danser med Drenge, kom der ingen duet mellem Johnny Madsen og Rie Rasmussen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fantastisk dobbeltkoncert - men publikum blev snydt for duetten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantastisk dobbeltkoncert - men publikum blev snydt for duetten
Kalundborg - 25. maj 2019 kl. 11:26
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til fredagens pop- og rock-brag i Svebøllehallen - dobbeltkoncerten med Danser med Drenge og Johnny Madsen med band - blev de 650 publikummer snydt for en bonus-duet mellem »drengenes« forsanger Rie Rasmussen og Johnny Madsen; nummeret »Griber du mig når jeg falder«, som de to tidligere har indsunget sammen.

Det var ellers blevet annonceret fra scenen af Rie Rasmussen, at der var en duet med Johnny Madsen i sigte i løbet af dobbeltkoncerten, og Danser med Drenge havde i løbet af dagen arbejdet for duet-sagen i kulissen.

Men duetten udeblev uden nærmere forklaring, fortæller Johny Elmelund fra arrangerende SBI Old, der er støtteforening for Svebølle Boldklub og Idrætsforening.

- Det var lidt ærgerligt, når de nu selv havde annonceret det fra scenen. Men derudover var det en fantastisk dobbeltkoncert, hvor Danser med Drenge, efterfulgt af Johnny Madsen, fik sat fuld tryk på Svebøllehallen. Det var to super-gode og veloplagte bands, siger Johnny Elmelund.

Rie Rasmussen og Johnny Madsen indsang balladen »Griber du mig når jeg falder« i duet sidste år til Danser med Drenges 25 års jubilæumsalbum »Så langt, så godt ...«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk