27. oktober 2020
Lars DK Nielsen leverer formidabelt musikalsk håndværk indenfor soft rock-genren. Han er aktuel med helt nyt album. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Lars DK Nielsen leverer formidabelt musikalsk håndværk indenfor soft rock-genren. Han er aktuel med helt nyt album. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fantastisk debut for DK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantastisk debut for DK
Opdateret 25. september 2020 kl. 11:59
Kalundborg - 25. september 2020 kl. 11:44
Af Bjarne Robdrup

Han har spillet med de fleste af de store i mere end 20 år, og han fik sin musikalske ilddåb for 35 år siden. Men Kalundborg-drengen og keyboardmasteren Lars DK Nielsen har aldrig spillet førsteviolin - før nu.

I aftes foran de 250, der med pandemiens begrænsninger måtte lukkes ind i Falkoners Audiotorium på Frederiksberg, fik denne gennemsympatiske og dybt musikalske sangskriver sin debut i det spotlight, han tidligere helst ville undgå.

I to et halvt år har Lars DK Nielsen, i tæt samarbejde med sin buddy og soulmate, bassisten fra Hørve, Benni Christiansen, forberedt og udbygget den musikalske talentmasse med endnu et lag; at skrive og synge egne sange.

Det er der kommet et album ud af, og det var release-koncerten for de 17 nye sange, Lars DK præsenterede i aftes i en formidabel koncert, hvor han fik det selskab, han fortjente, med musikalske venner fra øverste hylde, herunder Jonas Krag og Jens Runge på guitar, Kasper Langkjær på trommer, Thomas Edinger på sax - og Benni Christiansen på bassen. Burhan G kiggede også forbi i en flot duet med Lars DK.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk