21. november 2017
Den store, tomme bygning fylder godt op i Svebølle Centret. Desværre er der ikke umiddelbart nye lejere på vej, der kan skabe nyt liv i den. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

Den store, tomme bygning fylder godt op i Svebølle Centret. Desværre er der ikke umiddelbart nye lejere på vej, der kan skabe nyt liv i den. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fakta-bygning er svær at afsætte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fakta-bygning er svær at afsætte
Kalundborg - 16. oktober 2017 kl. 21:04
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er over to et halvt år siden Svebølles Fakta lukkede, men den store bygning, der husede supermarkedet i Svebølle Centret, står stadig tom.

Over for bygnignen ligger Frk. Tulle Blomster, der er ejet af Majbrit Rhindal. Hun kan fortælle, at rygterne er mange, når det gælder, hvem der ejer den store bygning.

- Hvis du spørger 13 personer, får du 15 forskellige svar, siger hun.

Et af de mest vedholdende rygter er, at Coop skulle eje bygningen. Nogle hævder endda, at dagligvaregiganten bevidst holder den tom for ikke at få konkurrence i byen. Men ejeren er den erhvervsdrivende fond KFI, fortæller Henning Reinholdt.

- Den gamle Fakta-bygning er ejet af KFI, der ejer hundredvis af købmandsbutikker rundt omkring i landet, fortæller han.

Henning Reinholdt er ejer af erhvervsejendomsmæglervirksomheden Reinholdt A/S og har i nu et års tid været ansat til at hjælpe KFI med at leje bygningen ud.

- Der har været interesse, men den har ikke være overdreven stor, siger han. Vi har haft kontakt til dagligvarebutikker, og de har sagt nej.

Derfor er problemet, at bygningen simpelthen er for stor til kun én lejer, fortæller Henning Reinholdt. Han leder i stedet efter to-tre lejere til de store lokaler.

- Her er vi bare udfordret af, at der kun er ét køkken og ét toilet. Derfor skal KFI betale for nye faciliteter til de kommende lejere, og det er de selvfølgelig kun interesseret i, hvis der er perspektiv i det, forklarer Henning Reinholdt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk