22. juni 2021
- På et års tid er der skrevet 11 kontrakter med 10 nye lejere på Casa Danica, fortæller direktør Niels Jørgensen fra Rent Holding, der ejer udlejnings­centret i de tidligere Carmen-bygninger. Foto: Mie Neel
- På et års tid er der skrevet 11 kontrakter med 10 nye lejere på Casa Danica, fortæller direktør Niels Jørgensen fra Rent Holding, der ejer udlejnings­centret i de tidligere Carmen-bygninger. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et stærkt bidrag til vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Et stærkt bidrag til vækst
Kalundborg - 12. maj 2021 kl. 12:46
Af Ulrik Reimann

Med et miks af ejer- og lejer-indsats samt brug af flere netværk er det på lidt over et år lykkedes at vende udlejningssituationen for udlejningscentret Casa Danica i Kalundborg fra »mellemgod« til nu tæt på udsolgt.

For et år siden var cirka halvdelen af Casa Danicas 30.000 kvadratmeter under tag i brug, og nu er der blot 2000 ledige kvadratmeter tilbage:

- Og de skal også lejes ud, fastslår Niels Jørgensen, som er en af de fire ejere af Rent Holding, som er selskabet bag Casa Danica. Niels Jørgensen er også direktør i firmaet Multi-Tech.

Casa Danica, som er bygningsmassen, der tidligere rummede Carmen Curlers, bidrager altså fortsat solidt til Kalundborgs dynamik og vækst. Det skyldes ifølge Niels Jørgensen blandt andet, at bygningsmassen løbende opgraderes, og at Casa Danica er beliggende strategisk godt på hjørnet af Asnæsvej og Hareskovvej og ned langs Hareskovvej og i nær tilknytning til Kalundborgs store virksomheder og havnen. Vejnettet til København og til resten af Sjælland er lige uden for døren, og de gode tilkørselsforhold samt pladsforhold gør det nemt at komme til og fra Casa Danica.

Casa Danica ligger på en næsten 80.000 kvadratmeter stor grund, hvor udlejningscentret huser mangeartede virksomheder, og mange af lejerne har stor glæde og nytte af hinanden, fortæller Niels Jørgensen.

Casa Danica-lejernes virksomheder omfatter blandt andet salg af kontormøbler samt it-udstyr, engrosvirksomhed, lager og distribution, fitness og motion, læger og fysioterapeuter, kontor- og administrationsafsnit, servicevirksomheder, lokal-tv, vvs-grossist samt reklamebureau og et kommende padelcenter.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk