5. juni 2020
Uddeler Casper Petersen ser frem ombygningen af SuperBrugsen i Svebølle, som efterfølgende bliver en topmoderne butik. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Uddeler Casper Petersen ser frem ombygningen af SuperBrugsen i Svebølle, som efterfølgende bliver en topmoderne butik. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et kæmpe løft til SuperBrugsen i Svebølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et kæmpe løft til SuperBrugsen i Svebølle
Kalundborg - 28. januar 2020 kl. 21:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunderne i SuperBrugsen i Svebølle ved nu, at der er ved at ske noget stort med deres dagligvarebutik. De første indledende øvelser er gået i gang i den næsten 1000 kvadratmeter store butik, hvor der fra midt i februar og frem til midt eller slutningen af maj vil ske en stor ombygning af SuperBrugsen.

Uddeler Casper Petersen, som de seneste seks og et halvt år har stået i spidsen for butikken, ser frem til at kunne byde kunderne velkommen til en topmoderne SuperBrugs, når håndværkerne er færdige med deres ombygningsarbejde, som i øvrigt også inkluderer etableringen af et større og mere iøjnefaldende indgangsparti, hvor der bliver god plads til kunderne og til aktiviteter.

I forbindelse med ombygningen er det faktisik kun kasserne og grøntafdelingen, der beholder deres pladser - ellers kan kunderne godt se frem til at skulle gå andre steder i butikken, når det eksempelvis er hakket oksekød, man er på udkig efter til aftensmaden.

- Vi har en nedslidt butik og får nu en topmoderne og flot SuperBrugs med eksempelvis nye og meget mere miljøvenlige køleanlæg, og selv om grønsafdelingen bliver hvor den er nu, så bliver den også ændret, da den efter ombygningen vil være afkølet, så varerne kan holde sig friske længere, fortæller Casper Petersen.

Ombygningen, der kommer til at koste i omegnen af 9,1 millioner kroner, er nu i sin indlende fase, hvor medarbejderne rykker rundt på reoler og varer for at gøre plads til de håndværkere, som støder til i uge otte og går i gang med selve ombygningen.

Det går godt i SuperBrugsen i Svebølle, hvor opbakningen fra kunderne er stor, og specielt nævner Casper Petersen medlemstirsdagen, man har indført, hvor medlemmer af Coop kan handle fødevarer til nedsatte priser. Det er et initiativ, som man virkelig har taget godt imod og som er med til at styrke tilhørsforholdet til butikken.

Tidligere var tirsdag ellers en stille dag, men det har i den grad ændret sig, ifølge uddelerne, som fortsætter med de populære medlemstirsdage.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk