12. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhversråd søger ny projekt- og udviklingschef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhversråd søger ny projekt- og udviklingschef
Kalundborg - 24. september 2017 kl. 13:21
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Knap to måneder efter at Liala Bregner Carlsen stoppede som projekt- og udviklingschef i Kalundborgegnens Erhvervsråd, er erhvervsrådet nu gået i gang med at søge efter en erstatning.

Laila Bregner Carlsen var projekt- og udviklingschef ved Kalundborgegnens Erhvervsråd i fire år, indtil hun tidligere i år fik nyt arbejde som erhvervschef i Sorø Kommune.

- Den nye medarbejder vil få mange af de samme opgaver, som Laila Bregner Carlsen havde, fortæller erhvervsdirektør Hans Søie.

Det vil sige, at den nye projekt- og udviklingschef skal stå for den daglige service af erhvervsvirksomhederne i Kalundborg. Samtidig skal medarbejderen imidlertid også være projektorienteret, da Kalundborgegnens Erhvervsråd hele tiden har gang i mange forskellige projekter.

- Vi samarbejder med Jobcenteret og med Tryghed og Trivsel, vi har gang i et EU-projekt og i et andet projekt, der skal få mere faglært arbejdskraft til kommunen. Og så har vi projekt »Motorvejen til job« for blot at nævne nogle af de projekter, vi arbejder med nu. Vi leder efter en person med overblik og alsidighed til at kunne samle trådene og holde styr på alle disse projekter og flere til, siger Hans Søie.

- Lokalkendskab vil være et stort plus, men for at sikre, at vi får en medarbejder med de rigtige kvalifikationer, er vi også nødt til at se uden for kommunens grænser, siger Hans Søie.

Jobbet blev slået op på Job­index onsdag, og fredag havde Hans Søie allerede modtaget tre henvendelser på stillingen.

Der er ansøgningsfrist til jobbet den 3. oktober. Der holdes samtaler den 10. oktober.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk