15. september 2019
Preben Elkjær kommer til Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus. PR-foto
Preben Elkjær kommer til Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En scoring: Målkongen holder foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En scoring: Målkongen holder foredrag
Kalundborg - 21. marts 2019 kl. 18:00
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus, der åbner til maj, har føjet målkongen Preben Elkjær til listen over kommende ­foredragsholdere.

Preben Elkjær var i 1980'erne én af verdens bedste fodbold-angribere og med 38 scoringer absolut målkonge på det legendariske, populære 1980'er-fodboldlandshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico.

Derudover er han for generationer af danskere en slags national-ikon.

I marts til næste år kan Preben Elkjær opleves på Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus, hvor han holder foredraget »Mit liv som Elkjær« om sin fodboldkarriere - FC Köln i Tyskland, K.S.C. Lokeren Oost-Vlaanderen i Belgien, Hellas Verona F.C. i Italien og det danske 1980'er-landshold.

Preben Elkjær blev kendt som en alternativ og modig angriber, som med uortodoks stil og fandenivoldskhed lavede mål, der brød med fodbold-lærdommen. Mod Belgien ved EM i 1984 scorede han efter en længere solo-dribletur fra midterlinjen, og for Hellas Verona F.C. scorede han i strømpe-­sokker i en turneringskamp, som var med til at sikre klubben mesterskabet.

Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus har også skrevet kontrakter om kommende foredrag med skuespiller Allan Olsen, håndboldspiller Daniel Svensson, skuespiller og tv-vært Pelle Hvene­gaard, Michael Schacht Pedersen, der er blind efter en fyrværkeri-ulykke, tv-vært Thomas Mygind og filminstruktør Erik Clausen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk