18. november 2017
Igen i år arrangerer lokale sportsfiskerforeninger masser af fisketure i efterårsferien, hvor man kan komme ud og prøve at fiske forskellige steder i kommunen. Lørdag var der fisketur på Tissø. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Igen i år arrangerer lokale sportsfiskerforeninger masser af fisketure i efterårsferien, hvor man kan komme ud og prøve at fiske forskellige steder i kommunen. Lørdag var der fisketur på Tissø. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En rigtig lystfisker historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En rigtig lystfisker historie
Kalundborg - 15. oktober 2017 kl. 09:18
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år er der i efterårsferien masser af muligheder for at komme ud og prøve at fiske med de lokale sportsfiskerforeninger. I weekenden tog Høng og Gørlev Sportsfiskerforening på tur på Tissø.

13-årige Marcus Jensen fra Ubby gjorde dagens fangst på Tissø, da han hev en 7,1 kilo tung gedde op af vandet.

Fornøjelsen blev ikke mindre af at hans far Jesper Jensen måtte nøjes med en noget mindre gedde på 1,5 kilo.

- Det var ret sjovt, griner Marcus Jensen, der tidligere har gjort sig nogen erfaringer som lystfisker, men som aldrig før havde fanget en gedde.

- Tissø er måske Sjællands bedste gedesø. Vi har medlemmer der kommer langvejs fra, fordi de vil have mulighed for at fiske i Tissø, fortæller Ole Ganderup fra Høng Sportsfiskerforening.

Tissø er imidlertid samtidig meget vindfølsom, og det fik deltagerne i lørdagens fisketur rig lejlighed til at opleve, da de lørdag morgen stævnede ud i bølgerne.

- På denne side af Tissø er bølgerne meget store, men da vi kom over på den anden side var der mere læ og roligt vand, fortæller Søren Andreasen fra Gørlev Sportsfiskerforening, der bestyrede den ene af to både, som var ude og fiske på Tissø lørdag.

Fisketurene var en del af Fishing Zealand og Kalundborg Kommunes samarbejde, der skal sætte fokus på mulighederne for lystfiskeri i Kalundborg Kommune i efterårsferien.

Sportsfiskerforeningerne i Kalundborg, Gørlev og Høng og Kalundborg laver forskellige fiskearrangementer i hele efterårsferien rundt om i Kalundborg Kommune.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk