29. oktober 2020
Efter en elev torsdag er blevet konstateret smittet med Covid-19, er alle elever på Idrætsefterskolen Ubby er sendt hjem og skal testes for Covid-19 inden de kan komme tilbage på skolen. Modelfoto
Efter en elev torsdag er blevet konstateret smittet med Covid-19, er alle elever på Idrætsefterskolen Ubby er sendt hjem og skal testes for Covid-19 inden de kan komme tilbage på skolen. Modelfoto
Foto: ?????? ?????????
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elev smittet med Covid-19 på efterskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elev smittet med Covid-19 på efterskole
Opdateret 24. september 2020 kl. 15:05
Kalundborg - 24. september 2020 kl. 14:31
Af Thomas Rye

En elev på Idrætsefterskolen Ubby er torsdag blevet konstateret smittet med Covid-19 virus. På den baggrund er alle elever på efterskolen blevet sendt hjem.

- Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer nøje. Alle elever er blevet sendt hjem, og de kan først vende tilbage til skolen igen når de er blevet testet for Covid-19. De elever som har været tættest på den smittede elev, skal gennem to tests før de kan vende tilbage. Resten kan nøjes med en enkelt test, fortæller forstander Esben Lambreth.

Han håber, at det kun er den ene elev, som er blevet smittet, og at resten af eleverne derfor snart kan få lov at vende tilbage til efterskolen.

- Jeg ved at nogle af eleverne allerede i dag har fået en tid til en test, så vi håber, at de første elever kan begynde at vende tilbage på søndag, fortsætter Esben Lambreth.

Eleverne på Friskolen Ubby skulle ikke være i smittefare, da friskolen og efterskolen begge følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og er adskilt fra hinanden i hverdagen. Derfor er det kun efterskoleeleverne, som torsdag er blevet sendt hjem, forklarer forstanderen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk