19. maj 2021
Thorbjørn Risager og hans sorte tornado sætter en dyd i at spille smilet frem hos publikum. Foto: Christoffer Askman
Thorbjørn Risager og hans sorte tornado sætter en dyd i at spille smilet frem hos publikum. Foto: Christoffer Askman
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eksplosiv blueskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksplosiv blueskoncert
Kalundborg - 14. januar 2020 kl. 07:45

Det populære, prisvindende og albumaktuelle bluesband, Thorbjørn Risager & The Black Tornado, suser med deres nye 11. album »Come On In« i kufferten afsted på Danmarksturné.

Fredag den 17. januar kl. 20 rammer den otte-mand store tornado Kulturhuset Gimle i Føllenslev.

Thorbjørn Risager & the Black Tornado er et flittigt orkester både på den danske og europæiske musikscene og har givet mere end 1000 koncerter i 21 forskellige lande.

Nogle orkestre brager igennem og fader ud. Andre giver op, hvis gennembruddet ikke straks viser sig. Og så er der dem, for hvem det gælder liv og død at spille og stædigt vinder udbredelse ved at holde standarderne høje år efter år. Thorbjørn Risager & The Black Tornado hører til den sidste gruppe.

Stille og roligt - både i Danmark og i udlandet - vokser kendskabet til de eksplosive koncerter, hvor guitar, bas, trommer, orgel og blæsere omkranser Risagers kraftfulde vokal - anmeldere har draget paralleller til både Ray Charles og Joe Cocker.

- Nogle tror, at blues er trist, fordi den er opkaldt efter melankoliens farve og har sine rødder i musik spillet af slaverne i USA. Men det var denne musik, man samlede sig om, når man havde fri fra strabadserne. Den opstod i festligt lag og var beregnet til at danse til. Den tradition vil jeg gerne være med til at løfte videre. Forhåbentlig kan man få forløsning på sine problemer via musikken og gå hjem fra vores koncerter med fornyet energi og et smil på læben, siger Thorbjørn Risager.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk