1. oktober 2020
Der faldt ingen dom i sagen ved Retten i Holbæk i går, fordi man var nødt til udskyde en vidneforklaring. Foto: Marianne Nielsen
Der faldt ingen dom i sagen ved Retten i Holbæk i går, fordi man var nødt til udskyde en vidneforklaring. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekskærester tiltalt for grov vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekskærester tiltalt for grov vold
Kalundborg - 12. september 2018 kl. 12:03
Af Søren Kloster Sørensen

Retten i Holbæk dannede tirsdag ramme om sagen mod en 18-årig mand og en 20-årig kvinde fra Kalundborg-området, som begge var tiltalt for overfald på en anden yngre mand i forbindelse med en tur i byen sidste år.

Ved episoden, som fandt sted i Kordilgade i Kalundborg lidt efter midnat den 7. oktober sidste år, skulle de to tiltalte ifølge anklageskriftet have tildelt manden både slag og spark i hovedet, og derfor var sagen takseret til straffelovens paragraf 245, der omhandler grov vold.

De to unge tiltalte, der på tidspunktet for hændelsen var kærester, men som i dag er gået hver til sit, forklarede i retten, hvordan de ikke kunne genkende at have overfaldet den unge mand den pågældende aften.

- Jeg havde drukket en del Morgan og cola (drink, red.), så jeg husker kun aftenen i glimt, lød det fra den 20-årige kvinde, som dog godt kunne huske at have været i klammeri med manden tidligere på aftenen, men ikke, at der var tale om et overfald.

- Han sagde, at min kæreste var en svans, lige op i mit åbne ansigt. Så puffede jeg ham væk, og som jeg husker det, slog han ud efter mig. Mere skete der ikke, forklarede kvinden.

Den 18-årige mand kunne heller ikke huske at have været i karambolage med manden, men han medgav at have set ham tidligere på aftenen på King's Pub.

Han fortalte endvidere, hvordan han et stykke tid efter det angivelige overfald havde mødt den forurettede i byen endnu en gang.

- Vi talte stille og roligt sammen, og han sagde til mig, at det ikke var så slemt. Men han ville ikke trække anmeldelsen tilbage, selvom han godt vidste, det ikke var mig, der havde slået ham, lød det fra den 18-årige mand.

Den gengivelse kunne den unge mand, som angiveligt var blevet overfaldet, dog ikke tilslutte sig.

Ifølge ham var det begyndt at gå skævt, da den fulde kvinde på King's Pub af uvisse årsager havde forsøgt at vælte ham, så han spildte noget af sin øl. Det fandt han sig i.

Da han så senere forlod beværtningen sammen med nogle kammerater, var hun ifølge ham fulgt efter og var sprunget på ham bagfra, hvorved han gik i jorden, og hans ørering blev flået ud af hans øre. Det skulle angiveligt have fundet sted ved Café Zigzag.

Længere henne ad gaden, ved diskoteket Shooters, mente han at være blevet overfaldet bagfra af den 18-årige mand.

Ingen af de øvrige vidner i sagen kunne dog give fyldestgørende vidneforklaringer om, hvad der var sket forud for eller under optrinnet, og det mest afgørende vidne var taget til Albanien og var derfor ikke mødt op i retten.

Derfor så man sig nødt til at udskyde sagen indtil den 11. oktober for at få den sidste vidneforklaring på plads.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk