15. oktober 2019
Varemærket for »Juicy Jazz« er jazz fremført med stor spilleglæde og med den akustiske lyd fra de gyldne 1950?ere. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Varemærket for »Juicy Jazz« er jazz fremført med stor spilleglæde og med den akustiske lyd fra de gyldne 1950?ere. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbeltkoncert på Amfi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbeltkoncert på Amfi
Kalundborg - 15. maj 2019 kl. 07:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Koncertsæsonen på Amfi i Bregninge indledes søndag den 19. maj kl. 14 med en »Swinging Sunday«, når de to lokalt forankrede orkestre »Juicy Jazz« og »Reiners Big Band« deler eftermiddagen mellem sig ved denne dobbelt-koncert.

»Juicy Jazz« har rødder i jazzmiljøet omkring Holbæk og har igennem 30 år optrådt på både små og store spillesteder. Deres varemærke er jazz fremført med stor spilleglæde og med den akustiske lyd fra de gyldne 50'ere.

Numrene er hentet fra sangere som Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Dee Dee Bridgewater og fra jazzens største alt- og tenorsaxofonister. Men bandet fører også genren helt op til nutiden med jazz'ede udgaver af kendte, nutidige kunstnere som Norah Jones, Diana Krall og Monica Zetterlund.

Reiners Big Band under ledelse af Finn Reiner er et 20 mands koncert-, swing- og danseorkester med forsangerne Louise Ravn Christensen og Jesper Martinussen, rytmegruppe med flere korsangere samt fuld besat sax, trompet og basun grupper.

Standard- og latin-repertoiret suppleres med populære tophits. Heriblandt numre fra kunstnere som Stevie Wonder, Ray Charles, Pharrel Williams, Robbie Williams, Gloria Gaynor, Bruno Mars, Glenn Miller og Michael Bublé.

Gennem en lang årrække har Reiners Big Band spillet til utallige og varierede jobs både i Danmark og i lang række europæiske lande.

Billetprisen til denne dobbeltkoncert er 160 kr. i forsalg og 200 kr. ved indgangen.

I Amfis servicebygning kan der købes øl, vand og vin, grillpølser, kage og kaffe/the.

Læs mere om koncerten og om Kulturforeningen Amfi Vestsjælland på www.amfivestsjælland.dk, hvor der også er salgslink til køb af koncertbilletter i forsalg på www.place2book.com.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk