13. august 2020
Jens-Christian Andreasen, Christopher Rosenstjerne Krag og Stefan Skeel Mose er kommer til Meny for at bygge noget stort op.Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Jens-Christian Andreasen, Christopher Rosenstjerne Krag og Stefan Skeel Mose er kommer til Meny for at bygge noget stort op.Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De sælger et ton fisk om ugen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De sælger et ton fisk om ugen
Kalundborg - 30. juni 2020 kl. 07:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere og flere køber fisk i Meny. Satsningen med etableringen af Fisk & Farver ved slagterafdelingen er en klar succes, og der bliver solgt langt mere fisk, end de tre fiske-eksperter havde forudset. Omkring et ton fisk bliver det til om ugen.

- Vi er for at bygge noget stort op, lyder det fra iværksætterne, som i den grad har fået fisken og skaldyrene ind på kalundborgensernes middagsborde igen. Og på de mange sommerhusgæsters. De tre unge mænd med masser af viden om fisk og hvordan man tilbereder dem, har taget Meny-kunderne med storm.

Det var den 28. februar - godt 14 dage før coronakrisen brød løs - at Jens-Christian Andreasen, Christopher Rosenstjerne Krag og Stefan Skeel Mose havde første åbningsdag i Meny. De tre unge fyre mødte op med god erfaring fra fiskebranchen samt masser af gå-på-mod og højt humør, som smitter af på omgivelserne.

- Jo, vi er blevet taget rigtig godt imod af kunderne. Det har været rigtig dejligt, og de køber vores fisk og de færdigretter, som vi laver af fiskene. Kunderne har ikke noget imod at prøve andre og velsmagende fisk, men laksen var den fisk, de fleste foretrak, da vi åbnede, fortæller Jens-Christian Andreasen.

Coronakrisen lagde bestemt ikke en dæmper på åbningsugerne hos Fisk & Farver. Kunderne havde tid til at koncentrere sig om at lave god mad, mens de gik hjemme.

Fiskemændene knokler også for deres succes. Arbejdsdage fra kl. 05-22 er ikke unormalt for trekløveret, der sætter en stor ære i at lave en flot præsentation af deres udvalg af friske fisk og skaldyr.

Det er tre miljøbevidste fiskemænd går hele tiden efter at indkøbe fisk, som er fanget bæredygtigt, ligesom laksene alle kommer fra Færørene - der får man de bedste.

De har skabt et samarbejde med mesterkokkene Francis Cardenau og Jesper Larsen, som importerer lækre delikatesser specialiteter. Det er fisk og skaldyr samt østers og muslinger.

- Jo, det er nogle rigtigt lækre produkter, vi tilbyder i butikken, og heldigvis er kunderne villige til at prøve de nye muligheder, vi nu har givet dem. Og er de i tvivl, så har vi en god dialog med kunderne.

Fiskemændene har tidlgere arbejdet noget tættere på København, hvor det var helt anderledes kunder, som skulle betjenes.

- Her nyder vi at kunne tale stille og roligt med kunderne, som også roser os for vores gode humør. Det smitter jo, siger Jens-Christian Andreasen.

For nylig var der et hold italienske kunder i Meny, og de storroste fiskeafdelingen, som noget af det mest indbydende de havde set.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk